Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Carsforum Book Exchange

Derish
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני מניח שלכולנו יש בבית ספרים שאינם בשימוש - כאלה שקיבלנו במתנה או קנינו וקראנו בעבר, וכיום בעיקר תופסים שטח אחסון, אוספים אבק ולא מביאים תועלת. גם אם יש להם ערך כלשהו מיד שניה, רובנו לא נתעסק עם המכירה, ובתור ילד רוסי מבית טוב לימדו אותי שלא זורקים ספרים לפח.

אז חשבתי שאולי נפתח שרשור החלפות שבו כל אחד יציע את מה שיש לו, ואם יהיו מעוניינים אפשר יהיה ליצור קשר בפרטי ולתאם את העברת הספרים באופן אישי או בדואר גוביינא. אם יש לכם מה להציע "ראש בראש" - מצויין, אבל זה יכול לעבוד גם כפלטפורמה למסירה או אפילו מכירה אם מדובר בספר מבוקש יחסית. מיותר לציין שאין הגבלה על הז'אנר, זה יכול להיות כל דבר החל מספרות יפה ועד מדריכים של היינס.

זבל של אדם אחד הוא אוצרו של אחר, ובנימה אופטימית זו - הנה מה שיש לי להציע כרגע:

תורת המשחקים

גדולי הפסיכולוגים

קיצור תולדות האנושות

לקסיקון מן המסד ליהדות ולציונות

כנפי מלחמה כנפי שלום

ספר הגבורה

אטלס כבישים ומדריך לנהג DRIVE

את כל זה אפשר לאסוף מנתניה/כפ"ס או לשלוח בדואר.

יאללה, תורכם.

3ac0cb0210b1c610309219fea149e548.jpg

פורסם (נערך)

"קיצור תולדות האנושות" זה הספר שאני רוצה לקנות, אבל קצת מתקמצן. אני לא קורה ספרים, אבל זה ספציפית מאוד מסקרן אותי.

אשפר לקבל אותו בדואר בתשלום גוביינה או כל סידור אחר? שלחתי ה"פ. :-o

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

ספרים שאצלי נמצאים:

1. פטריק רותפס-שם הרוח.

2. אנה פאנדר-שטאזילנד

3. ג'יי קיי רולינג-הארי פוטר ומסדר עוף החול.

4. ד"ר מתיו מק'קיי, קרול הניצ'רץ'-מודעות עצמית.

5. סדרת רומח הדרקון-דרקונים של שמש גוועת (כרך 1).

6. מרדכי גילת-קללת דרעי.

7. סוזן קולינס-משחקי הרעב.

אפשר לאסוף מפתח תקווה. פרטים בה"פ.

פורסם

מוכן לשלם עבור ספרים של אפרים קישון ז״ל - מהמהדורות הישנות בלבד!

פראטצ׳יה אהובתי, חד גדיא, באחד האמשים, הכולבו של קישון, שועל בלול התרנגולות וכו׳ וכד׳

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
"קיצור תולדות האנושות" זה הספר שאני רוצה לקנות, אבל קצת מתקמצן. אני לא קורה ספרים, אבל זה ספציפית מאוד מסקרן אותי.

חייב לציין שגם לי הייתה המחשבה. בסוף קניתי את הספר הזה במבצע שקר כלשהו, אבל עכשיו בדיעבד גם הייתי משלם את המחיר המלא עליו.

(כמובן שעדיף להשתמש בשירותיו של ואדים לפני :) )

פורסם

דרך אגב, מי שמעוניין לקרוא ספר באופן חד פעמי, היום הספריות הציבוריות הן בחינם. רק נותנים פיקדון, וההשאלה של הספרים היא חינם. אין צורך לקנות את הפרה בשביל החלב.

וספרים כגון "קיצור תולדות האנושות" ו"תורת המשחקים" כמעט בטוח שאין רשימת המתנה עבורם בספריה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

~

טוב, נראה שהקהילה עוד לא הבשילה לרעיון הזה, או שאנשים כבר לא קוראים ספרים כמו פעם. כמו עם הרעיונות הקודמים שלי בסגנון שנחלו הצלחה דומה, פשוט אמשיך לספר לעצמי שהקדמתי את זמני. :lol:

לשם הבהרה: בהודעתי הראשונה ציינתי את "תורת המשחקים" ואת "קיצור תולדות האנושות", שני אלו משכו הרבה תשומת לב בפרטי אך איש לא הציע אופציות החלפה. לאור המחיר הגבוה של הספרים במקור (100-130 שקלים) אני לא רוצה סתם למסור אותם תמורת החזר דמי המשלוח, זה לא הרעיון של השרשור הזה.

הפואנטה היא שאם למשל אני כבר קראתי את הביוגרפיה של דודו אהרון ומישהו אחר קרא את הביוגרפיה של אייל גולן, נוכל להחליף את הספרים בינינו בעלות דמי המשלוח בלבד (כעשרים שקלים) במקום "למכור" אחד לשני את הספר כמשומש, ובכך לחסוך את הריקוד של כמה זה שווה לי - כמה זה שווה לך.

וע"מ לתת למיזם הזה צ'אנס אחרון - אשמח להחלפה של מה שנמצא אצלי תמורת כל ספר ישן של חנניה רייכמן, ובמיוחד התרגומים שלו למשלי קרילוב. אם יש למישהו משהו רלוונטי, אנא צרו קשר באחד האמצעים המפורטים בחתימה.

פורסם
מוכן לשלם עבור ספרים של אפרים קישון ז״ל - מהמהדורות הישנות בלבד!

פראטצ׳יה אהובתי, חד גדיא, באחד האמשים, הכולבו של קישון, שועל בלול התרנגולות וכו׳ וכד׳

שכח מזה. לא מוכר. 8)

דני

פורסם

אם אתה באזור הבורסה בר"ג- יש לי עותק בשבילך.

• תוכן חדש...