Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציצי לדעת אם אני יושב בטבריה ברכב מונע עם מזגן בקיץ מה הסכנות אם בכלל שיש למנוע או לחלקים אחרים במצב כזה?

פורסם

אם הרכב שחור עם חלונות כהים, ואתה נמצא ברכב בטבריה עם מזגן בסמוך לאיזה בנק...:lol:

בקיצור יש לזה סיבה ? {פקק תנועה למשל}. חוץ מצריכת דלק רבה אין שום נזק.

• ספונסר פורום
פורסם

לא בריא .צריכת דלק גבוהה ושחיקה עקיפה של המנוע ושל הגיר

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

אולי אני הדיוט אבל ממש אינני מבין כיצד טוען מוסך גבע שיש שחיקה לגיר. הרי מן הסתם בהמתנה ארוכה בסרק הנהג מעביר את התיבה למצב N או P. איך מצב כזה מייצר שחיקה או בלאי לגיר? (למנוע אין ספק).

פורסם

המשאבת שמן בגיר ממשיכה לעבוד.. לא יודע עד כמה זה מייצר בלאי אבל אולי לזה התכוון גבע

יום טוב גם לך

פורסם

כי שמעתי מקרים שרכבים עמדו בפקקים בקיץ והתחממו

המערכת שלי תקינה הוחלף רדיאטור ותרמוסטט לפני כמה חודשים ומאז אין נזילה, והמאוורר עובד טוב אבל בכל זאת נשמע מפחיד בחום

של טבריה להעמיד רכב מונע עם מזגן.

פורסם

אני לא חושב שיש שחיקה מיוחדת, אבל היא לא נמדדת במדד של הזמן שבו יש לעשות טיפול.

אם הרכב פעול כך לזמן ממושך מספר רב פעמים בשנה יתכן ששווה לקצר את מרווח הטיפול.

הרי טיפול נקבע לפי ק"מ וזמן אבל לא שעות פעילות מנוע.

רכב שנוסע כל יום תל אביב ירושלים בשעות הפקקים עובד משמעותית קשה יותר; מרכב שעושה את אותה נסיעה בזמנים בהם הכבישים חופשיים.

פורסם
אולי אני הדיוט אבל ממש אינני מבין כיצד טוען מוסך גבע שיש שחיקה לגיר. הרי מן הסתם בהמתנה ארוכה בסרק הנהג מעביר את התיבה למצב N או P. איך מצב כזה מייצר שחיקה או בלאי לגיר? (למנוע אין ספק).

עמידה במקום לאורך זמן מעוותת את הצמיגים שנמצאים במגע בנקודה אחת למשך זמן רב...שכחתי ! רכב אשר חשוף ללחץ אטמוספירי של 1 אטמוספירה לעומת רכב אשר חשוף ל-0.9 אטמוספירה רמת הבלאי של המנוע נמוכה יותר. :-D

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...