Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת איזה אופנוע הכי מתאים לי (שטח בלבד).

אז אני יתן קצת פרטים עליי, ואתם (עם אתם יכולים) תמליצו לי על האופנוע הכי טוב שיתאים לי.

אוקי אז הנה:

גובה: 1.60

די רזה

אני חושב שזה מספיק, לא?:wink:

תודה רבה לכול העוזרים :)

רוצים לעשות טיול בצפון ואין לכם איפה להתאחסן?

"ירוק בעיניים" צימרים, בקתות, ג'קוזי, והכול במחירים זולים למטיילים!

(מחירים החל מ150 ש"ח לאדם!). אתר: http://www.weekend.co.il/galiltop/yarok/index.html

פורסם

מה מספיק? זה יותר מדי ! למעשה, אם היית נותן לנו עוד אינפורמציה, כבר היית עושה לעצמך אאוטינג ומגלה לנו איפה אתה גר ומהו המאכל ההוב עלייך בשבת בצהריים...

די - די - די - אנחנו לא יכולים להתמודד עם כל כך הרבה מידע ואינפורמציה ששפכת לנו כאן בפורום...

בקיצור: CRF450R.

אופנוע שטח שמתאים למימדים שלך, בול.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
שלום לכולם,

רציתי לדעת איזה אופנוע הכי מתאים לי (שטח בלבד).

אז אני יתן קצת פרטים עליי, ואתם (עם אתם יכולים) תמליצו לי על האופנוע הכי טוב שיתאים לי.

אוקי אז הנה:

גובה: 1.60

די רזה

תודה רבה לכול העוזרים :)

בטוח שזו שאלה בקשר לאופנוע? יש מצב לדבר על נושאים אחרים?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
מה מספיק? זה יותר מדי ! למעשה, אם היית נותן לנו עוד אינפורמציה, כבר היית עושה לעצמך אאוטינג ומגלה לנו איפה אתה גר ומהו המאכל ההוב עלייך בשבת בצהריים...

די - די - די - אנחנו לא יכולים להתמודד עם כל כך הרבה מידע ואינפורמציה ששפכת לנו כאן בפורום...

בקיצור: CRF450R.

אופנוע שטח שמתאים למימדים שלך, בול.

תודה רבה על התגובה, אני רואה שהשאר שהגיבו פה לא רציניים.

אבל אני מחפש אופנוע 50 סמ"ק שמתאים לי.

לא מעל. חשבתי דווקא על הדי טי 50, הוא נמוך ומתאים לי, אבל עם יש עוד סוג שאני לא מודע לו, אשמח עם תציין אותו פה.

ועוד שאלה אחת, אחרי שאני יקנה את האופנוע ויהיה לי רישיון והכול, אני יוכל לנסוע איתו למשל

מצפת (עם אתם מכירים) עד קריית שמונה?

בקיצר, מותר לו לנסוע לו על הכביש הראשי?

רוצים לעשות טיול בצפון ואין לכם איפה להתאחסן?

"ירוק בעיניים" צימרים, בקתות, ג'קוזי, והכול במחירים זולים למטיילים!

(מחירים החל מ150 ש"ח לאדם!). אתר: http://www.weekend.co.il/galiltop/yarok/index.html

פורסם

לא מעל. חשבתי דווקא על הדי טי 50, הוא נמוך ומתאים לי, אבל אם יש עוד סוג שאני לא מודע לו, אשמח אם תציין אותו פה.

ועוד שאלה אחת, אחרי שאני יקנה את האופנוע ויהיה לי רישיון והכול, אני יוכל לנסוע איתו למשל

מצפת (אם אתם מכירים) עד קריית שמונה?

אההה...אז כנראה שלא נתת קודם את הפרטים המלאים, אה?:roll:

בקיצור - תריץ בבקשה חיפוש בפורום על המילים "50 סמ"ק" - הנושא הזה נטחן כל כך, שאין טעם שנמשיך לעסוק בו.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא מעל. חשבתי דווקא על הדי טי 50, הוא נמוך ומתאים לי, אבל עם יש עוד סוג שאני לא מודע לו, אשמח עם תציין אותו פה.

מצפת (עם אתם מכירים) עד קריית שמונה?

כן, DT יכול לנסוע מצפת לקריית שמונה, אדרך חזרה תהייה הרבה יותר קשה.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

טוב אז ככה .. כן אתה צודק מתאים לך דיטי של יאממה זה אופנוע 50 סמק למתחילים ואפשר להיכנס איתו לשטח [דרך הגב אני מוחר דיטי], אבל יש כמו הדיטי של יאממה גם TS של SUZUKI וגם RMX של SUZUKI ועם תרצה יש גם לדרבי את הSENDA שכל אלה ועוד פחות או יותר אותו דבר .. אבל במקרה שלך בגלל שאתה נמוך אז יתאים לך הדיטי או הTS כי הם יחסית נמוכים.

פורסם

חחחח אני מאזור הקרייה..

אתה מצפת? איך קוראים לך?

יש את הדיטי שציינת שמתאים לגובה שלך..

ואת הCRM... בכל מקרה הדיטי הרבה יותר מתאים למשימה שציינת..

והוא ישרוד די בקלות נסיעה באורך כזה..

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
[דרך הגב אני מוחר דיטי
:smilecolr

טקסט.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

אחי, אם תכנס עם DT (של יאממה, כן) לתוך קריית שמונה, ישפריצו לך את העיניים ויקחו לך את הכלי.

ככה ברחוב.

בכל מקרה, המקרה היחידי שבו אני רואה מישהו מטפס מראש פינה לצפת עם אופנוע 50 הוא כשיתקינו רכבל, או נגרר מאחורי R1.

מעבר לזה, אתה סתם תסכן את עצמך ואת התנועה בדרך, איפה שאין כביש דו מסלולי אתה תעכב את התנועה, ולא חסרים אנשים שיעקפו על פס לבן ובלי ראות בכלל.

זה בזבוז של זמן וכסף, אלא אם אתה מתכוון לטייל בהרים ולא לעלות על שום כביש מחוץ לצפת (וגם אז זה בזבוז - קנה מוטוקרוס...).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אחי, אם תכנס עם DT (של יאממה, כן) לתוך קריית שמונה, ישפריצו לך את העיניים ויקחו לך את הכלי.

כמה כבר יכול האשכול הזה עוד להתדרדר?

מדוע הלימודים מסתיימים כל כך מוקדם?

למה המורות ללשון לא משקיעות יותר?

למה המורים להבעה "מעלים כיתה" גם אנשים שמוחרים DT?

למה אתה חושב שאני אצליח להאבק בתופעת הגולשים "שמתעניינים ב-50 סמ"ק" (לא שזה אסור או נורא כל כך) אבל גם "מתבטאים בהתאם"?

למה?

האשכול ננעל כדי למנוע מרמתו לנצוח לתהומות חשוכים במיוחד.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...