Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברזל בצמיג :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, יש שם לסבון הזה שהוא מרח? היה לו ריח חריף. לא מריח כמו סבון רגיל.

ואכן 2 בעלי מקצוע בדקו, אבל הראשון לא ראה את הפגיעה בכלל אלה רק שפך סבון מבחוץ. השני אכן ראה את הפגיעה (יש שם חתך בחריץ) אבל משום מה לא זרק את הצמיג לאמבטיה אלה רק מרח סבון.

1.יש שם לסבון הזה? לא מריח כמו סבון רגיל.

2.מה הדרך הנכונה לעקוב אחרי איבוד אוויר? בתחנת דלק כשאני ממלא 32 בכל הצמיגים זה מראה 30 בהתחלה ומסיים ב32, דקה אחרי אם אני ממלא שוב בכל הצמיגים מופיע שוב המס 30 :-)

3. אם אין איבוד אוויר חריג כרגע, להיות שקט? או שהחתך הזה זה דבר שיכול להתפתח?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

א.אל תיחלץ.

ב.במידה וזה גורם לך לאבד שעות שינה (שאתה צריך בכל מקרה) תילך לצמיגאי שיפרק לך את הגלגל וישים בתוך אמבט הנזק הכספי היהי קטן מ50 שקל.

ג.גש לחנות של כלי עבודה ורכוש מד לבדיקת לחץ אוויר כי בתחנת דלק יש זיוף של 2PSI בדרך כלל.

נפח קצת מעל הוראות היצרן ותבדוק עם המד שרכשת(רצויי אחד איכותי).

למחמירים שבנינו כמוני רכשתי קומפרסור שמתחבר לקוטבי המצבר באוטודיפו והחלפתי מחברים שיאפשרו למד ניפוח לחץ אוויר להתחבר לקומפרסור ישירות(כי מד הניפוח שמחובר פשוט מרגיש זול מדי),וכך תוכל לבדוק צמיגים ולנפח אותם במצב הכי טוב שניתן לנפח אותם(קרים).

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

הי מארק,

על איזה מד לחץ היית ממליץ? (עדיף אחד עם חיבור פשוט שיתאים לידיים לא מיומנות כמו שלי)

יש כזה באטודיפו?

לגבי הקומפרסור, כל אלו שראיתי דורשים חיבור ישירות למצבר, מה שלא כל כך נוח אצלי בקורולה.

פורסם

מד לחץ אוויר כזה מאפשר גם לנפח(במידה ויש לך גישה לקומפרסור או צינור עם לחץ אוויר)

מדים כאלה מתחילים מ50 שקל הפשוטים עד ל400 שקל(מה שבתמונה) אפשר לרכוש מד לחץ רק לבדיקה ללא החלק התחתון שהם עולים עד 50שקל.

אני רכשתי בל.כ ברמלה אבל לדעתי ניתן למצוא אותם בעוד חנויות שעוסקות במכירה של ציוד לבעלי מקצוע. IMG_20150521_195521.jpg

פורסם

למד שנועד רק לבדוק לחץ בצמיגים מספיק גם דיגיטלי אני אישית מעדיף מכני,אבל אני לא מומחה ולא בעל ידע עמוק במדי לחץ אוויר.

פורסם

תודה.

ניראה לי שיש מצב שאני אחליף את הצמיג (הוא בציר האחורי) אפילו שהוא חדש, ואשים אותו כרזרבי.

נסעתי בהם לא יותר מ1000 קמ, נרכשו לפני כ3 חודשים לדעתי, מצד שני זה קיץ עכשיו, והאוטו עומד בשמש.

האם בוודאות אני יכול להחליף רק אחד, או שלא כדאי לקחת סיכון?

מה המדד למתי ניתן להחליף רק צמיג אחד? 500 קמ? 5000?

פורסם (נערך)

תודה.

ניראה לי שיש מצב שאני אחליף את הצמיג (הוא בציר האחורי) אפילו שהוא חדש, ואשים אותו כרזרבי.

לא יודע למה ולא יודע להסביר את זה, מרגיש לי מטופש לקחת פשוט סיכון אפילו מינימלי כאשר הילדים שלי נמצאים ברכב הזה.

נסעתי בהם לא יותר מ1000 קמ, נרכשו ב 2.4.2015 , מצד שני זה קיץ עכשיו, והאוטו עומד בשמש.

האם בוודאות אני יכול להחליף רק אחד, או שלא כדאי לקחת סיכון?

מה המדד למתי ניתן להחליף רק צמיג אחד? 500 קמ? 5000?

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם

ענית לך כבר בהודעה #6:

אם בכוונתך במילא לרכוש צמיג חילופי חדש, שגם במידה של הצמיגים הרגילים, פשוט שים את "הבעייתי" כחילופי ואת החדש במקומו.

לאור זה שעברת רק 1000 ק"מ איתם, אין שום בעיה לבצע זאת.

פורסם

תודה!

מה לדעתך כדאי לעשות עם החלופי הישן שלי? GOODYEAR EXCELLENCE (שנת ייצור 2008, ניראה מעולה אבל בכל זאת שנת 2008)

לשמור להפגנות? לתרום לגן ילדים לחצר? :-)

פורסם

בדר"כ יש איזה כמה מ"מ בודדים עד לשכבה הראשונה של שלד הצמיג וגם אז עוד שכבה פלסטית/ניילון כלשהי לפני חגורות המתכת.

עדין קצת קשה לאבחן מהתמונה, אבל זה נראה כאילו החתיכה הטביעה חותם של מ"מ או שניים.

כמו שכבר דובר, בשביל השקט הנפשי שלך, פשוט שים אותו בתור גלגל חילופי ורכוש חדש במקומו (הרי גם כך תכננת לבצע רכישה כזו).

פורסם

בלי נדר זה מה שאני יעשה באמת למרות שהפנצריה אמרה שלא צריך, בשביל השקט.

אעשה זאת כנראה ביום רביעי או חמישי, מקווה שבעזרת השם הכל יהיה תקין עד אז כי האוטו נוסע.

פורסם

אם יהיה מחיר טוב אולי נחליף כבר את 2 הצמיגים, ואז גם לא יהיה שום ספק לגבי שחיקה זהה לא זהה וגם הספייר יהיה במצב חדש ובלי ספקות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...