Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברזל בצמיג :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם יהיה מחיר טוב אולי נחליף כבר את 2 הצמיגים, ואז גם לא יהיה שום ספק לגבי שחיקה זהה לא זהה וגם הספייר יהיה במצב חדש ובלי ספקות.

תחליף כבר את כל הצמיגים ואת הגלגל ספייר, אתה רציני?

בגלל שריטה בסוליה אתה מחליף צמיג? נירה לי מוגזם מידי אבל אני בכל זאות אני יקבל זאות, אבל "שחיקה לא אחידה בצמיגים של 1K ק''מ", תהיה בריאה.

פורסם

אגב, מה הייתם מעדיפים באופן אישי, גלגל רזרבי חדש אבל משנת 2008, או גלגל רזרבי משנת 2014 אבל עם תיקון פטריה?:)

פורסם

מכיון ש2008 זה עוד מעט 8 שנים ואחרי 8 שנים לא מומלץ להשתמש בצמיג, אז עדיף 2014.

תיקון פטריה בסוליה הוא תיקון מעולה, אני לא רואה פה סיבה כלשהי לחשוש ובהמשך של השימוש בצמיג.

פורסם (נערך)

טוב אז החלפתי צמיג אחד. את הצמיג הבעייתי שמנו כספייר, אמרו שלא כדאי לתקן אותו.

קצת התבאסתי אבל שהרכיבו לי את הצמיג סגרו את הברגים ידנית ולא עם המכשיר החשמלי.

אגב, ממה שקראתי כשמחליפים צמיגים יש איזו מכונה שהם אמורים לבדוק איתה איזון גלגלים או משהו. לא ראיתי שעשו את זה אצלי אלה פשוט שמו את הצמיג על הגאנט. קריטי?

ללא קשר, אשתי אמרה לי שהיא מרגישה שהרכב היה קצת עקום, אבל בערב אמרה לי שזה מרגיש לה בסדר. :?:?

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם

לא רואה בעיה מיוחדת עם סגירה ידנית. זה אולי אפילו אומר שסגרו את הברגים במומנט המתאים.

לעיתים קיימת המלצה לחזור להידוק נוסף אחרי כמה מאות ק"מ.

אכן, היו אמורים לבדוק איזון מחדש.

מה זה רכב עקום?

מדובר בצמיג אחורי ולכן לא אמור להיות שינוי מהותי לדעתי בתחושות בהגה.

פורסם

כמה קריטי לדעתך האיזון מחדש? יכול להיות שעשו ולא ראיתי, איך אפשר לדעת לדעתך אם עשו או לא?

רכב עקום - לדבריה היא הרגישה שהוא בשיפוע שמאלה.

עכשיו היא מרגישה שתקין.

לגבי הידוק נוסף, לא אמרו לי על זה כלום, אבל גם אני קראתי על זה בכמה מקומות.

פורסם

אם הגלגלים לא מאוזנים, אתה תרגיש רעידות בהגה במהירויות של בין עירוני.

אם הרכב מושך שמאלה, אז אולי צריך כיוון פרונט.

באופן כללי, לא צריך להיות פרנואיד, ואין באמת צורך להחליף צמיג בגלל 1000 ק"מ הפרש. יחד עם זאת, יפה שאתה מבין את החשיבות של צמיגים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הוא לא ירגיש רעידות בהגה אלא במרכב הרכב מאחר ומדובר בגלגל אחורי.

ומאותה סיבה כנראה שלפרונט אין קשר כעת אם הרכב היה תקין לפני ההחלפה.

לא חושב שיש מעבר לכך דרך לדעת בטווח הקצר אם הגלגל אוזן או לא.

חוסר איזון עשוי מעבר לרעידות לייצר רעש לוואי או בלאי צמיגים חריג לאורך זמן. וגם לפגוע ברמה מסויימת באחיזה.

לגבי ה"עקימות" - יכול להיות שזה היה קצת בגלל הזמן שלקח לצמיג "להתיישב" במקום, או סתם כביש עקום.

ובכל מקרה וודא ל"א נכון בצמיג שהוחלף ובכלל.

פורסם

צודק, לא שמתי לב שמדובר בצמיג אחורי.

היות ובדיקת כיוון פרונט היא חינמית בד"כ, כדאי לבדוק, ואם יש בעיה אז גם לתקן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...