Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מקבלים אשראי,פייפאל וכו'. אני לא עומד באף אחד מהקריטריונים האלה,

יש לי רק כסף מזומן. יש כאן משהו שגר באשדוד ונוסע לשם מידי פעם\מתכנן לעשות הזמנה

בזמן הקרוב מהחנות?

תודה רבה :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

אהלן,

תרכוש ויזה נטענת ותוכל לקנות בעזרת PAYPAL.

או שתתקשר ותבדוק אם אפשר לשלום לשליח.

לדעתי האופציה של ויזה נטען נראה לא רע.

פורסם

עוד שבועיים אני מגיע לאשדוד. אם בא לך לחכות עד ה-02.06, אני יכול לעבור אצל משה יום לפני.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם (נערך)

אני מאשדוד ויכול לבצע עבורך את ההזמנה. פנה אליי בפרטי :)

ד"א אם כבר שרשור על אוטוסטור, רציתי לציין לחיוב את היחס שקיבלתי בהזמנה האחרונה. הזמנתי קיט שטיפה של מגוואיירס, לאחר יום וחצי מרגע ההזמנה המשלוח הגיע וחסרה הייתה בה המטלית, יידעתי בכך את החנות ומיד הציעו לי לשלוח מטלית בנפרד, בחינם. מאחר ולא רציתי להטריח את חברת המשלוחים וגם מכיוון שהיו לי כמה מטליות סופר בבית,סירבתי בנימוס, אך משה התעקש והמטלית הגיעה למחרת בבוקר לביתי. אמנם זה לא נשמע 'וואו' אבל במדינתנו לצערי, זה בהחלט ראוי להערכה. אין ספק שאמשיך להזמין מהם.

עריכה אחרונה על ידי amit94
  • תוכן חדש...