Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכנו להחליף צמיגים ומאז ומעולם לא הייתי שלם עם הג'אנטים של הולוסטר שלי , הם ממש נבלעו בבית הגלגל לא היה אופסט נורמלי , נכנסתי ואני לא יודע להגיד לעצמי לא :lol:

ראיתי סט של ADV-1 שקרץ לי שחור עם אופסט כמו שצריך מידה 18 והתפנקנו התוצאות לפניכם

הקודם היה נראה לי מצועצע מדי ומגוחך עכשיו המראה שלם וקרבי יותר .

IMG_2922.jpg

IMG_2933.jpg

IMG_2952.jpg

IMG_2944.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא אהבתי את הסט הקודם שלך, היה מיוחד גם אם צעקני/מצועצע.

בכל מקרה תתחדש ותהנה, העיקר שאתה מבסוט!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
דווקא אהבתי את הסט הקודם שלך, היה מיוחד גם אם צעקני/מצועצע.

בכל מקרה תתחדש ותהנה, העיקר שאתה מבסוט!

גם אני אהבתי ובתמונות זה נראה טוב יותר איכשהו , מה שהכי הרגיז אותי שהגאנט לא יצא החוצה הוא ממש נבלע פנימה כאילו הוא לא קיים , רציתי להסתכל מהצד ולראות את הצמיג והג'אנט יוצאים שלא יבלע לי .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אישית גם אני אהבתי יותר את הסט הקודם.

יש לי בעיה עם ג'אנטים שחורים, הם פשוט נבלעים וכל הצורה שלהם נעלמת. בטח ובטח על רכב שחור.

בכל מקרה, גם הסט הנוכחי נראה מעולה ונותן לוק קרבי לרכב. תתחדש!

בלי שום קשר, לא פתחת שרשור קנייה ושאתה מתכוון למכור את הוולוסטר הנוכחית?

פורסם

החישוק יפה אבל בצבע אחר הוא היה מוצלח יותר לטעמי. הכל "שחור" מידי שזה כבר נראה כמו כתם אחד גדול.

אפילו הייתי מסתפק בחישורים שחורים וחלק פנימי בצבע "צועק" כלשהוא.

M-TECH E46

פורסם

אל תדאגו יש רעיון בראש :lol:

הADV הכיתוב יצבע בזהב וגם באמצע הכיתוב הקטן יצבע בזהב .

שאלה מוזרה - רק לי הג'אנט הזה מזכיר את הצורה של פטריק מבוב ספוג?

images.jpg

פורסם

לטעמי הסט הקודם יפה יותר והתאים יותר, גם בצבע זהב (ולא ניתן להגיד את זה בהרבה סיטואציות).

בכל מקרה, תתחדש ותהנה!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אל תדאגו יש רעיון בראש :lol:

הADV הכיתוב יצבע בזהב וגם באמצע הכיתוב הקטן יצבע בזהב .

שאלה מוזרה - רק לי הג'אנט הזה מזכיר את הצורה של פטריק מבוב ספוג?

כי זה באמת פטריק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני שוב אוסיף ואגיד הסיבה היחידה שהסט שלי הוחלף בגלל שהוא ממש נבלע בפנים הוא לא ג'אנט רחב וזה היה נראה מגוחך

אם הייתם מסתכל על הרכב מאחורה לא היו רואים את הצמיג בכלל יוצא או את הג'אנט , מה גם שהוא היה נראה קטן בגלל העיקול שלו לקראת הסוף.

הייתי חייב ג'אנט רחב עם אופסט נורמלי שיתן לי מראה נורמלי מהצדדים מאחורה ומכל כיוון .

מאמין שבחודש חודשיים הקרובים תראו את התוצאה הסופית שהכיתוב הקטן צבוע בזהב , ספויילר בדרך , וכמה חמוצים למנוע .

• תוכן חדש...