Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מודע לכך שאם תתעלם מבחינת הפן האסטטי, שינוי באופסט יש בו כדי להשפיע על התנהגות הרכב? (וכמובן, העומס הנוסף על הסרנים)

תשתדל ללמוד את הרכב מחדש.

M-TECH E46

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

אני אישית פחות אוהב את המראה הכללי. מכונית שחורה, חלונות שחורים, פנסים שחורים, חישוקים שחורים. כל העיצוב נעלם ומה שרואים זה גוש של משהו שחור.

פורסם
למה אתה יודע מי זה פטריק מבוב ספוג...?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

תתחדש!

אני פחות אהבתי, הכל שחור שחור ושחור, אין משהו שישבור את השחור.

המראה הקודם היה נחמד יותר.

לפחות תוריד את ההשחרה של הבקליות, יתרום.

פורסם

אני אף פעם לא יודע מה להגיב בשרשורים מהזן הזה, האם לומר את דעתי הכנה (לא עשיתי זאת בהודעה הראשונה בשביל 'לא לבאס', אבל היא נאמרה ע"י בערך 5 אנשים שונים מאז....), או לשתוק?

בתכלס אני גם חושב שההשחרות עברו את גבול הטעם הטוב, וחבל כי לרכב יש צורה שהרבה אנשים אוהבים (אני לא כ"כ, אבל אשתי ממש אוהבת את הרכב). הגלגלים שפות"ש שם ממש יפים בקלוז-אפ, אבל בתמונת צד נורמלית פשוט לא רואים אותם - וחבל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה בסדר יופי זה בעיניי המתבונן וכל עוד אני שלם עם זה זה הכי חשוב.

עוד מעט יהיה כיתוב זהב על הגאנט , ובקשר להכול שחור שהאוטו נקי במציאות הוא נראה וואו התמונות לא עושות חסד לרכב.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם (נערך)

הסט הקודם יותר יפה לדעתי יותר מבליט את האוטו יותר דומיננטי מהסט הזה.

הסט הזה שחור וכל הרכב שחור והוא פשוא נבלע לא מקבל צורה לא בולט זאות דעתי העיקר שאתה

מבסוט 8)

יש לי שאלה כל הADV.1 vossen borbet vmr bbs ושאר החברות הידועות היקרות והאיכויות בארץ הם רפליקות או מקורי כי סט מקורי עולה 7-10K אם לא יותר לחברות האלה.

עריכה אחרונה על ידי Artxes
פורסם

יש לי שאלה כל הADV.1 vossen borbet vmr bbs ושאר החברות הידועות היקרות והאיכויות בארץ הם רפליקות או מקורי כי סט מקורי עולה 7-10K אם לא יותר לחברות האלה.

אתה שואל ועונה לעצמך.

אם אתה קונה Vossen או BBS ב-2000 שקל לסט - כנראה שזו רפליקה.

ולגבי תמחור המקורי - קצת הגזמת בעלויות.

פורסם

סטים של bbs עולים אפילו יותר בארץ.

הסטים היקרים של בורבט עולים 4-5 אלף.

Vossen תלוי בג'אנט אבל הם לא יותר מידי יקרים.

בארץ התמורה הכי טובה לשקל הם oz וספארקו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אבל כבדים ביחס לג'אנטים האחרים שציינתי.

מסכים איתך שהג'אנטים של OZ למשל קלים יותר מהמומו,

אבל רוב החבר'ה שמחליפים לג'אנט מגנזיום של חברה מוכרת עושים זאת בעיקר בשביל היופי ופחות בשביל הורדת משקל.

בשביל כאלה אין ספק שמומו נותנים תמורה מעולה יחסית למחירם.

פורסם
סטים של bbs עולים אפילו יותר בארץ.

הסטים היקרים של בורבט עולים 4-5 אלף.

Vossen תלוי בג'אנט אבל הם לא יותר מידי יקרים.

בארץ התמורה הכי טובה לשקל הם oz וספארקו.

ה- Vossen דיי יקרים. לא מזמן בדקתי לגבי סט של CVT 19 והמחיר היה 15 אלף ש"ח.

פורסם

הג'אנטים החדשים מתאימים הרבה יותר מהמקוריים.

מה שיותר מטריד אותי זה הבקליות שמושחרות באופן קיצוני, לא בטיחותי בשיט.

פורסם

הג׳אנט הוא לא רפליקה הוא מקורי אחרי זיכוי על הגאנטים שלי של 1300 שקל שילמתי 4500 אלף שקל.

זה יוצא סט של 5800 .

אני באמת אוסיף ואומר שהתמונות עושות עוול לרכב.

היה אמור להתלבש סט של voseen על הרכב אבל לא היה במרווח ברגים שלי 18 אלא רק 17 ולא רציתי לרדת במידה .

שאשטוף את הרכב אצלם תמונות ברמה ותבינו על מה מדובר , ד״א לגבי הפנס כל ברקס או רוורס נראה טוב עד מעולה גם בשעות היום , הוא לא חוסם לגמרי את המנורות בפנים .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...