Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שעתיים אחרי שסיימתי לשטוף את הרכב מתקשר אליי אחי ואומר שמישהו שרט לי את הרכב.

אני כמובן עונה שאין מצב וזה בטח שריטה ישנה,אך מסתבר שהוא לא טעה ואכן מישהו החליט לעבור לי עם מפתח לאורך החלק האחורי והוסיף עוד בעיטה בדלת הבאגז.:evil:

אז נשבר לי ואני רוצה מצלמת אבטחה שתקליט בערך יום שלם למחשב.

המצלמה תמוקם בחלון(קומה 8) ותחובר ישירות למחשב שעומד בחדר(כמה מטרים).

אין צורך במצלמה שתנוע אוטומטית או תתחבר לרשת.

האם המרחק (קומה 8) בעייתי מבחינת איכות תמונה?

אין לי שמץ בהגדרת תקציב,אך רצוי כמה שיותר נמוך.

כל עזרה תתקבל בברכה!.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מקומה 8 זה בעייתי מאוד

במיוחד בלילה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא ראיתי שפות"ש רשם שהוא מתכוון למקם אותה בקומה 8, אבל אם כן, אני לא רואה שום תועלת.

חוץ מלדעת אם הרכב בחנייה אין פה משהו שימושי או שאני מפספס את המטרה של פות"ש.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

המטרה היא לראות מי גורם הנזק(כמובן גם ליצור הרתעה),אני מאמין שרוב המזיקים הם דיירי הקבע בשכונה כך שאוכל לזהות די בקלות לפי סוג הרכב בתמונה.(נשבר לי לגלות כל שבוע דפיקה חדשה).

גם את הנזק אתמול מאמין שגרמו ילדים משועממים.

יש מצב שאצליח לתפוס אותה על הקיר בגובה הקומה ה-1 אבל אז אצטרך כבל שיגיע עד קומה 8.

האם המצלמות שהומלצו כאן עמידות בתנאי מזג האוויר שלנו?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המיקום היחיד האפשרי הוא על קיר הבניין שלי.

פורסם

מבין לליבך אבל בחיית, איזו הרתעה מייצרת מצלמת אבטחה שתלויה בקומה השמינית...? :shock:

אף אחד לא ישים לב שיש שם מצלמה בכלל.

פורסם

מצלמה עם ראיית לילה לא תגיע לטווח של מקומה 8 לקרקע , מקסימום תראה עטלפים / תנשמות וכד' עפים להם ממקום למקום.

הדרך היחידה היא לקבע בקומה ראשונה על הקיר החיצוני ולמתוח כבלים כבל וידיאו RG59 וכבל פיקוד שיעביר 5V מתח

לשים אותה טיפה גבוה כדי שלא יגיעו מהקרקע לשנות זוית או לנתק את הכבלים

הטווח של מצלמה עם ראיית לילה הוא בסביבות כ 15 מטר

כמובן שקיימות גם מצלמות אשר עמידות ומיועדות להיות בחוץ. (להקפיד לקנות כזאת )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...