Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאני טוען שנים.

כל עוד לא נהוגים פה פיצויי עונשין, כמו במדינות מערביות אחרות, למה לא להרוויח שנה, ובינתיים לנער כמה מסכנים שישברו בדרך?

הנציג של כלל שלח להם את קישור היוטיוב לסרטונים כחלק מחומר התביעה הראשונה, אבל הם טענו שזה "לא קביל מבחינתם" (למרות שקישור כזה כן קביל בבית המשפט לתביעות קטנות) , והם רוצים דיסק עם תצהיר.

הכל כדי למשוך עוד זמן. התאונה היתה בתחילת אוגוסט. הנזק לא קטן בכלל, ובינתיים הוא נפרע מכיסי הפרטי (לא רציתי לתבוע את הפוליסה. יש לי עבר נקי של 10 שנים כמעט).

אם יהיה לי מזל, אקבל ריבית קטנה, ואולי הפסד ימי עבודה.

ההוכחות חותכות וחד משמעיות, ואני מבטיח להעלות אותן לשרשור "טיפשים בDVR" לכשיסתיים הכל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אתה צודק מאוד ב" כל עוד לא נהוגים פה פיצויי עונשין, כמו במדינות מערביות אחרות, למה לא להרוויח שנה, ובינתיים לנער כמה מסכנים שישברו בדרך?"

המשטר פה דופק אותנו (ללא קשר לשאלה איזה מפלגה בשלטון).

לגביי AIG, הם לא טובים יותר או פחות מחברות הביטוח האחרות. כל חברות הביטוח מערימות מכשולים כשהם צריכות לשלם, וזאת ללא יוצא מהכלל.

יהודה

• תוכן חדש...