Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ב-15/1, בעת נסיעה לעבודה, עמדה אשתי (שלישית בתור) ברמזור בכביש 57 בצומת נתניה.

רכב של חברת "פרי" (רביעי בתור) שהיה עסוק, השד יודע במה, נכנס בה בעוצמה מאחור.

כתוצאה מהפגיעה ניזוק הרכב שלו בצורה קשה (המשיך על גרר...) ואילו בטריוס נפגע הפגוש האחורי ומתקן הגלגל הרזרבי שתלוי על הדלת.

נזק של כ-3000 ש'. הנהג מודה ומסר פרטים כנדרש.

למחרת, הכניסה אשתי את הרכב למוסך, לפי הנחיות שקיבלה מנציג AIG.

למוסך הגיע שמאי מרשימת השמאים של AIG , והופעל הליך של "דרישה בשם".

הרכב תוקן (לא משהו, אבל זה לפוסט אחר) ונמסרו המחאות דחויות ל-90 יום.

מאז ועד היום, אשתי התקשרה לאותו נציג (זה נציג שאינו עובד AIG, אלא "קבלן" שלה) פעמיים בשבוע, ע"מ לברר מה עם התביעה.

בכל פעם, הוא אמר לה שלא תדאג, ושהכסף יגיע בזמן ע"מ לכסות את ההמחאות שנמסרו.

היום, לאחר שמועד פירעון ההמחאות הגיע, יצרתי עימו אני קשר.

ביקשתי בתקיפות שישלח אלי את ההתכתבות מולם, או כל מסמך שיעיד על הטיפול (מתוך כוונה להכין לעצמי תיק לת"ק).

הוא התחמק, והתפתחה שיחה שבסופה הוא ביקש שלא אתקשר אליו יותר :roll:.

(דא"ג- נשבע שדיברתי בנימוס, אך בתקיפות. לא קיללתי, לא איימתי. יש לי הקלטת השיחות)

אז התקשרתי לפרי. (אחרי סאגה שעברתי ע"מ לקבל מס' תביעה אצלם מAIG)

מסתבר (ובדרך אלי בפקס מסמך שמוכיח זאת), שאותו נציג AIG הגיש לפרי את התביעה רק ב-12/4 (כמעט 3 חודשים מיום התביעה המקורית), ושמאז יש להם 45 יום לשלם.

כלומר את הכסף אקבל רק ביוני.

והשאלה- איך אני יכול לפעול נגד אותו נציג?

נזקים מוכחים לת"ק הם כנראה קטנים מידי, אבל הייתי מאד רוצה שלא יוכל להמשיך להתנהל ברשלנות כנ"ל להבא.

(בקיצור, להתלונן איפה שהוא, במקום שיהיו "שיניים" לתלונה).

*חשוב לציין שכל השיחות (כולל הישנות, מכל 3 החודשים עם נציג AIG) מוקלטות ושמורות אצלנו.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני הייתי מתנהל מול AIG עצמם. היום טיב השירות הוא נושא עיקרי בפרסום של חברות הביטוח. אני בטוח ש AIG תהייה מעוניינת באי פרסום העניין, כולל לשלם לך מיידית.

:turn-l:
פורסם

כן. זה מה שגם אני חשבתי.

מסתבר שגם איום לבטל את הפוליסה לרכב השני שחידשתי אצלם לפני שבוע+אי חידוש הפוליסה של הטריוס לא עושה עליהם יותר מידי רושם.

והסיפור לא מספיק פיקנטי בשביל, התכנית של גבי גזית, נניח.

פורסם (נערך)

עשיתי זאת (לאחר המלצתך).

נראה שהם לוקחים ברצינות. 111.jpg

(לפחות לא הסירו את הפוסט מהדף).

מבטיח לעדכן כשיהיו התפתחויות...

לא יאמן- התקשרו אליי הרגע, עוד בטווח הזמן שעמוס השרת מתיר עריכה של ההודעה.

נראה על פניו שלוקחים את המקרה מאד ברצינות.

היה אחלה רעיון לכתוב להם בפרצופספר.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

לכתוב בדף הפייסבוק של חברה שקול להרמת קול בחנות/מסעדה. פתאום כולם מקשיבים לטענותיך ומוכנים לתת לך את השירות המגיע לך.

הם גם לא ממהרים למחוק פוסטים ולחסום כי הם יודעים שזה רק יחמם אותך ואת הפוסטים הבאים תשים במקומות אליהם אין להם גישה.

אגב גם לכתוב פה יכול לעזור (במיוחד אם יש לך עניין עם ספונסרים של הפורום).

:turn-l:
פורסם

אני ביטלתי את הביטוח שלי דרך AIG. היה לי מקרה של תאונה מאחור (ממש לא היה לי מה לעשות, עמדתי לי ברמזור, כשיש לפניי רכב ורכבים מצדדי ונהגת פשוט הגיעה מאחור והתנגשה בי). AIG גובים מחירים לא קטנים עבור הביטוח ומבטיחים הרים וגבהות שיטפלו בך ויעזרו לך וכו', וברור שגם העבירו את זה לגורם חיצוני. הנציגה ערבבה אותי מפעם לפעם, עד שקיבלתי ולא הכל, ולא היה לי זמן להתווכח כי אני חושב שהתנהלות אחרת הייתה משאירה לי יותר מקום למשא ומתן. אם הייתי מטפל בתביעה בעצמי הייתי מגיע לתוצאות טובות הרבה יותר. אז ביטחתי בביטוח ישיר. נכון, הם לא יעמדו לצדי בבוא העת, אבל לפחות מחיר זול עבור הביטוח. במקרים כאלה עדיף באמת לפנות לשמאי מטעמך, לבחור מוסך מטעמך, לשלוח לצד ג' דרישת תשלום עם הצבת תנאי 30 ימים, אחריהם פשוט להגיש תביעה קטנה וזהו. נכון שזה לפעמים מסרבל, אבל לפחות זה בטוח - או שבאמת יטפלו בתביעה במהלך 30 ימים, או שיהיה לך כבר תאריך לדיון בבית המשפט ומשם זה באמת קצר אבל לפחות יש לך זמנים קצובים ואף אחד לא מערבב אותך "תחכה עוד כמה ימים ועוד כמה ימים ועוד כמה ימים...". אני משוכנע גם שהביטוח של צד ג' במקרה כזה יזיז עניינים מהר יותר. במקרה הזה כדאי לפנות אליהם ולדרוש פיצוי ואם לא, אולי לחשוב על איזשהי הליך משפטי. סה"כ אני לא מבטח אצלם יותר כי אין תמורה למחיר.

פורסם

תראה, אהיה הוגן ואומר שמאז שפירסמתי פוסט בעמוד הפייסבוק שלהם, הם התקשרו אלי איזה שלוש פעמים.

הם דאגו לדחיית התשלומים למוסך ולשמאי עד קבלת הכסף, ע"י כך שהם היו אלו שביקשו מהם.

כמו כן הם הבטיחו שהנציג החיצוני (שאני עדיין מתאפק מלפרסם את שמו) יטופל, ושאקבל דיווח על הצעדים שננקטו נגדו.

אני עדיין נאיבי ומאמין שכך יהיה.

מנסיון של כמה וכמה תביעות נגד צד ג' כשהייתי מבוטח בביטוח ישיר, הם היו הרבה יותר יעילים מaig.

פורסם
תראה, אהיה הוגן ואומר שמאז שפירסמתי פוסט בעמוד הפייסבוק שלהם, הם התקשרו אלי איזה שלוש פעמים.

הם דאגו לדחיית התשלומים למוסך ולשמאי עד קבלת הכסף, ע"י כך שהם היו אלו שביקשו מהם.

כמו כן הם הבטיחו שהנציג החיצוני (שאני עדיין מתאפק מלפרסם את שמו) יטופל, ושאקבל דיווח על הצעדים שננקטו נגדו.

אני עדיין נאיבי ומאמין שכך יהיה.

מנסיון של כמה וכמה תביעות נגד צד ג' כשהייתי מבוטח בביטוח ישיר, הם היו הרבה יותר יעילים מaig.

גם לי דאגו לדחיית התשלומים והשיקים שנתתי עדיין נפרעו. איזה כיף.

פורסם

חסר להם.:evil:

פורסם

תפנית (או פיצול) בעלילה:

הנציג ה"חרוץ" התקשר הבוקר.

הגיע אליו כתב סילוק מפרי.

הם הורידו 190 שקל משכ"ט השמאי.

אני יודע שאני מטיף פה לכולם לא לוותר על שקל, וללכת עם החזירים הללו לבית המשפט.

אבל אני כ"כ מותש...

190 שקל זה התמחור של בדיוק 34.5 דק' עבודה שלי (לפי תעריפון משהב"ט הקמצני :-P).

למצוא חניה בחניון של ביהמ"ש יקח לי יותר זמן.

מצד שני, הם כל-כך מרגיזים אותי.

שכ"ט השמאי כולל המע"מ עמד על 590 שקלים בדיוק.

הם מוכנים לשלם 400.

שכ"ט לא נראה לי מופרז בכלל (אולי להיפך), וזה שמאי מ"רשימת שמאי הבית של AIG".

זה סתם שיטת מצליח, ולא בא לי לתת להם להצליח.

אין הרבה מה לייעץ לי פה.

סתם משחרר קיטור.

פורסם

NATCO

במקרה דומה שקרה לי עם עלות שמאי גבוהה ממה ששלימו לי בפועל.

דיברתי עם השמאי והוא ספג את ההפרש בעלות.

הוא בעצמו אמר לי שלחברות מסויימות הוא מוציא מחיר X כי הוא יודע שזה מה שהם ישלמו ולחברות אחרות Y כי הן משלמות פחות.

שווה לך לבדוק

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תוך כדי חיפוש הגעתי לשרשור הזה.

בזמן האחרון ניתן להגיש תביעה ב"תביעות קטנות" און-ליין באתר האינטרנט court.gov.il (די מעצבן). לכן כן כדאי לשקול הגשת תביעה בענין ה 190 ש"ח, כמובן עם התראה בכתב לחברת הביטוח מראש. האגרה תעלה 50 ש"ח כרטיס אשראי וזה כל מה שיש לך להפסיד. מנסיוני, הנתבעת משתדלת לא להגיע לבית המשפט במקרה שאין לה צ'אנס לזכות, ותסכים לדרישה שלך עוד לפני קיום המשפט. אם הם בכל זאת יתעקשו ללכת למשפט, כאשר יעלה להם גם השכר לפקיד שלהם שיגיע למשפט , זה יהיה מוזר, אבל תמיד תוכל לבטל מראש ומקסימום להפסיד 50 ש"ח אגרה.

אגב, מציע שלפני הגשת התביעה תעשה קודם תרגיל על יבש באתר האינטרנט כדי להתאמן.

בהצלחה

יהודה

פורסם

כן, טוב. זה כבר נשכח (שילמו כמו גדולים כשהנציג של aig הכניס משהו כמו "הסכום שלא מוטל במחלוקת" או משהו דומה, והם הבינו שזה הולך לתביעה).

אבל ממש טוב לדעת.

כי כבר יש מקרה חדש, גם עם aig, שוב פגיעה מאחור ברכב שלי שעצר זה מכבר הפעם יש גם סרטונים משתי מצלמות הdvr הנאמנות שלי.

מה שלא מפריע לפוגע לטעון שאני נסעתי לאחור, ולחברת הביטוח שלו לדחות את התביעה שלי.

הפעם זה הולך לתביעה, כבר קיבלתי מכתב דחיה. גם הסכומים גדולים יותר.

לא רוצה לפרט יותר מזה, עד שלא תתברר התביעה בבית המשפט.

פורסם

נו, למה לא לגרור אותך לבית המשפט? הרי התוחלת חיובית מבחינתם - לכל היותר ישלמו מה שהיו משלמים מלכתחילה.

בכל אופן אני יכול לספר שבמקרה דומה לשלך (AIG, תאונה מאחור, הכחשה של הפוגע ומשפט) הייתי מרוצה מההתנהלות מול AIG בכל השלבים. בהצלחה במשפט.

• תוכן חדש...