Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

המערכת שלי מורכבת ממורל הייבריד 602 מוגבר פאסיבית ע"י DLS RA20 (שlanosforce, שמרת על המגבר בצורה נאמנה :-)) עם HU של קלריון CZ702.

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהצליל של המערכת במיוחד ב MID RANGE וב HIGH, אבל..

אני מרגיש שחסר 'נפח' לצליל כיורדים נמוך בתדר ובכלל הפאנצ' שבאס מסוגל לספק לפעמים חסר.

אשמח לקבל המלצות למונובלוק + סאבוופר לSQ נטו - סאב מלטף ורך שעוטף ומשתלב עם המוסיקה לא כזה שנותן קיקים.

בתקציב כולל של 3K לשניהם, פתוח להצעות ליד שניה.

נפח תא המטען משמש אותי רבות לכן שלא מעוניין במפלצת שתתפוס נפח גדול מדי, עדיפות לסאב צר נפח גם אם זה יבוא מעט על חשבון SQ.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש כל כך הרבה ציוד יד שניה שעשוי להתאים. מי יודע מאיפה להתחיל בכלל :wink:

מה שכן, בהקשר של סאב SQ קטן מימדים, הייתי מתענין לגבי ה-סטריאו אינטגריטי (למרות שמעולם לא שמעתי אותי) שמופיע במודעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?566087-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-CALIFORNIA-BOON-LIMITED-EDITION-HI-END

ורק למצוא לו מונו מתאים.

כאמור, אין לי ספק שאפשר ליצור עוד מספר קומבינציות ראויות.

יכול להיות שסאב "8 או "10 גם יספקו אותך.

פורסם

מה אתם אומרים על אלפיין MRP-M100?

מבחינת כח אני יודע שיש לו מספיק, אבל איך הוא בבחינת SQ?

ועד כמה יש סכנה שהדבר הזה יתחמם יתר על המידה עם כל הכח הזה?

פורסם

אכן שמרתי עליו בקנאות! תתחדש - מגבר מדהים!

בכל מקרה תביט כאן ביד2 אתה תוכל למצוא מישהו שמוכר גם ג'נסיס מונובלוק וגם ג'נסיס דואל מונו! במחירים טובים.

ויש כאן אחד שמוכר מוראל אולטימו SC בתיבה פורטד מקורית חדש לחלוטין ב1600 שקלים - גם שווה בדיקה - אם אתה אוהב מוראל והגברה של DLS - סאב של מוראל זה רעיון טוב.

ההמלצה שלי לסאב וופר אם כבר אני מבין מהסגנון שלך - תהיה ARC AUDIO. ממליץ בחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המוראל אולטימי נראה מאוד מעניין לSQ, בהחלט אשקול אותו.

יש המלצות למונובלוק שיסחוב/יתאים לסאב הזה עד 1500 ש"ח?

פורסם

יש בפורום למכירה כמה מגברי מונו, אחד מהם הוא audison lrx 1.1k שהוא מגבר מעולה,איזה רכב יש לך ואיזה אלטרנטור מותקן שם?

קח בחשבון שהוספת מונו אתה מעמיס משמעותית על מערכת החשמל וכדאי מאוד לעשות שלושת הגדולים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מחיפוש ברשת האלטרנטור לפאביה הוא 110A או 140A לא ממש בטוח איזה מהשתיים, המצבר 62A.

איך מונובלוק יכול להשפיע/יכול לגרום נזק לאלטרנטור? זה צורך הרבה יותר הספק ממגבר 4או 2 ערוצים רגיל?

• תוכן חדש...