Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בכביש 5

אוהד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בבוקר בכביש 5 אחרי מחלף קסם לכיוון מערב.

אני עולה על הכביש ממחלף קסם ונכנס לתוף גשם זלעפות עם ראות די נמוכה, אני בימני ואני שם לב שרנו מגאן בולמת חזק בשמאלי ללא כל סיבה, כנראה בגלל הגשם, פיאט אונו שהיתה מאחוריה לא הספיק לבלום ונכנסה בה ואז בא עוד רכב מאחור ונכנס באונו בעוצמה. האונו עפה לנתיב הכי ימני, אבא שלי הספיק לעבור לאמצעי ובכך להתחמק מהתאונה.

תאונה מחרידה בטוח עם נפגעים, אני מניח במצב קל.

I don't drive fast, I fly low

פורסם
כדי לעזור

בושה לאנושות אתה ממש תפווו

פוייי מגעיל ממש :evil:

אתה לא חושב שהתגובה שלך מוגזמת ?

אולי הוא לא היה במצב לעצור/לעזור?

לא כולם יכולים להתמודד נפשית עם מצבים כאלה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אתמול בבוקר בכביש 5 אחרי מחלף קסם לכיוון מערב.

אני עולה על הכביש ממחלף קסם ונכנס לתוף גשם זלעפות עם ראות די נמוכה, אני בימני ואני שם לב שרנו מגאן בולמת חזק בשמאלי ללא כל סיבה, כנראה בגלל הגשם, פיאט אונו שהיתה מאחוריה לא הספיק לבלום ונכנסה בה ואז בא עוד רכב מאחור ונכנס באונו בעוצמה. האונו עפה לנתיב הכי ימני, אבא שלי הספיק לעבור לאמצעי ובכך להתחמק מהתאונה.

תאונה מחרידה בטוח עם נפגעים, אני מניח במצב קל.

בקשה:

נא לא לכתוב "תאונה מחרידה" כאשר אתה מאמין שיש שם נפגעים במצב קל וזה הכל.

או שאתה לא יודע מה זאת תאונה מחרידה...

רוני, שרצה להיות ציני בתגובה הזאת, אבל יצא לו יותר מדי הומור שחור, אז הוא מחק :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לעצור ולראות מה מצב הנפגעים זה חובה !!!

מהירות התגובה שלך ושל כוחות ההצלה עשויים לקבוע את גורלם של אלו במכונית המעוכה, לכן חובה תמיד לעצור בצורה בטוחה וצמוד לימין הדרך.

בכדי לא להסתכן, כדאי ללכת מעבר לגדר הבטיחות, אל עבר המכונית המעוכה ואף לשים משולש הזהרה כ 100 מטר לפני מקום הארוע. כמובן להתקשר למשטרה / מד"א, לנסות לדבר עם הנפגעים ולברר את מצבם. במידה יש לך ידע בעזרה ראשונה, כדאי לנסות ולעזור רק לא לנסות להזיז את הנפגעים (חוץ ממקרה של נזילת דלק).

אסור, אסור להשאר אדישים !

דני G.

פורסם

ת'אמת, חייבים לתת עזרה ראשונה !

אבל מה אתם יודעים, עד שהוא יצא מזה, עד שהוא הבין מה קרה שם... הוא כבר עבר מרחק או פשוט לא היה במצב של לעזור או לנסות לפחות. זה כל כך קל כמו לכתוב פה בפורום.

פורסם

מי אמר שלא עצרנו??

עצרנו והתקשרתי למד"א.

לצערי יש לי רק ידע מאוד בסיסי בעזרה ראשונה, שלא יכל לעזור במקרים כאלו.

I don't drive fast, I fly low

פורסם
מי אמר שלא עצרנו??

עצרנו והתקשרתי למד"א.

לצערי יש לי רק ידע מאוד בסיסי בעזרה ראשונה, שלא יכל לעזור במקרים כאלו.

גם לי יש ידע בסיסי מאוד בעזרה ראשונה - אני יודע לצעוק חזק מאוד "הצילו!! הוא הולך למות!! שמישהו ינשים אותו!!". אם צריך אני אפילו יודע איך להגיד לבנאדם שזה שטויות והוא בקושי נשרט כשנכרתה לו הרגל ויוצאים לו שפריצים אדירים של דם.

להתקשר למד"א? אמממ, מישהו זוכר את המספר של 911? :wink:

רוני, ממש לא ברצינות

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...