Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את פורום המשפטי וקראתי שהמון אנשים הלכו לעשות בדיקות במכון רישוי מורשה אבל לא גילו את הכל ואחרי זה נתקעו עם רכבים עם בעיות. מצד שני אני קורא על בדיקות במוסכים שבו יש אינטרס מובהק של אותו מכונאי להכניס לך כמה שיותר ליקויים על מנת לנפח עלות

האמת שכל זה גרם לי להיות סופר חדשן וגם לרצות לקנות רק מהשקית. אני רוצה להיות זהיר אבל זה נשמע לי כמו תהליך קשה וארוך שבו אנשים כמוני שאין להם ידע מיוחד בטוח ייפלו.

מה עושים? לאן הולכים?

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

כדאי שתכתוב איזה רכב מעניין אותך, מה הצרכים שלך מהרכב, מה הנסועה החודשית שלך, האם בעיקר עירוני או בינעירוני.

לדעתי, אין לך מה לפחד מלרכוש רכב משומש. פשוט, אתה צריך לבצע כמה בדיקות מקדימות. קודם כל, אם לא מדובר ברכב יוקרה כמו ב.אם.וו, מרצדס, אוודי, לקסוס או כל מותג יוקרה אחר, מכון בדיקה יכול לתת דיאגנוזה די טובה.

כיצד אתה מכין שיעורי בית טובים לפני הכל? ככל שאתה מחפש רכב מבעלות פרטית, תבקש לראות היסטוריית טיפולים מסודרת בכתב. אם לא מראים לך דבר כזה, אולי כדאי שתמשיך הלאה, כי יתכן שרוצים להסתיר ממך טיפולים מסוימים שהרכב עבר וכו'.

כמו כן, ככל שאתה מוצא רכב שהוא לכאורה מתאים, נראה שמור וכו', תבקש מהמוכר את הסכמתו לערוך מזכר בכתב שבו הוא מתחייב שהרכב לא עבר תאונה, וכי אין נזקי שלדה, קצות שלדה ושהוא מתחייב על תקינות המנוע, הגיר ומערכות אחרות ברכב.

כמובן צריך לציין במזכר שככל שיימצא שהרכב עבר תאונה ו/או תיקון של שלדה ו/או קצות שלדה ו/או כל תיקון פחחות אחר שהמוכר לא הודיע לך עליו, כולל נזק למנוע ו/או למערכת גיר אוט' או גיר רגיל וכו'- המוכר מתחייב שהוא ישא בעלות הבדיקה.

במקרה כזה, מוכר שיודע שהרכב שלו כן עבר תאונה והסתיר ממך את זה, הוא יתחיל לספר לך סיפורי אלף לילה ולילה מדוע אין צורך לחתום על המזכר הזה, ואז פשוט תברח.

• תוכן חדש...