Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ככה כדי שתבינו בן 22 אין לי מושג במכוניות, מתחיל ללמוד עוד כמה חודשים וכרגע בתהליכים של הוצאת רישיון..

אני מחפש רכב שיישמש אותי לנסיעה 4 ימים בשבוע של 30 ק"מ כל כיוון וזהו! בבית יש את הרכב של אמא. :)

לא מעוניין ביופי, נוחות, מזגן או חלון חשמלי

רק שלא יעשה בעיות וישיהיה חסכוני בדלק

התקציב שלי הוא עד 4,5 אלף אולי חריגה קטנה אם הרכב באמת שווה את המחיר..

עכשיו השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לחפש ברכב?

הבנתי שנפח מנוע קטן צורך פחות דלק וגיר אוטומט

יש עוד גורמים שאפשר לחפש במפרט עצמו של הרכב שיהיה אפשר לדעת על הצריכה של הדלק, חוץ מדליפות למינהם או גלגלים חדשים.. דברים שאפשר לסנן עוד לפני שניגשים בכלל לראות את הרכב..

ועוד שאלה קטנה

גיר ידני ממש מעצבן אותי.. אני עוד מעט ניגש לטסט ממש נהג חדש וכבר לא סובל את זה..

השאלה שלי היא אם גיר ידני זה תנאי הכרחי בשביל רכב חסכוני? או שעם נהיגה מתונה ונכונה אפשר גם עם גיל אוטומט להגיע לאותו צריכת דלק של גיר רגיל..

מקווה שהבנתם את השאלה :D

תודה רבה!

פורסם

בתקציב נמוך כזה גיר ידני יהווה לא רק חיסכון אלא אמינות טובה יותר,לכן מאוד מציע רכב עם גיר ידני.

בכזה תקציב חפש פיגו 205,פונטו,שרייד,פיאסטה.

אבל תכין גם כסף לתקלות,בכול זאת אלו רכבים ישנים מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...