Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב toyota corolla runx וכמובן שאין שהמערכת שלו לא כוולת יציאות AUX וUSB עכשיו ראיתי שיש מכשיר בשם yatour ויש לי כמה שאלות לגביו

1.הוא הורס את האיכות שמע?

2.הוא מתאים לדגם של האוטו שלי?

3.ראיתי שיש כמה דגמים למכשיר ואני לא ממש מבין בזה אז אני אשמח אם מישהו יביא לי לינק לדגם שמתאים ולאתר שממנו אפשר לקנות.

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

1. הוא לא הורס בעיקרון, הוא מדמה צ'יינג'ר ומשתמש בכניסה ייעודית שלו. התלונות העיקריות שראיתי לגביו הם עוצמה נמוכה.

2+3. התלות היא בדגם הרדיו דיסק שלך. אם מצויין עליו חיצונית ניתן להעזר בכדי לדעת אם החיבור אפשרי ואיזה צריך.

למרות שמדובר באפשרות שכנראה תהיה יקרה יותר, אני מציע לבחון את החלפת הרדיו דיסק במכשיר אפטרמרקט.

פורסם
1. הוא לא הורס בעיקרון, הוא מדמה צ'יינג'ר ומשתמש בכניסה ייעודית שלו. התלונות העיקריות שראיתי לגביו הם עוצמה נמוכה.

2+3. התלות היא בדגם הרדיו דיסק שלך. אם מצויין עליו חיצונית ניתן להעזר בכדי לדעת אם החיבור אפשרי ואיזה צריך.

למרות שמדובר באפשרות שכנראה תהיה יקרה יותר, אני מציע לבחון את החלפת הרדיו דיסק במכשיר אפטרמרקט.

קודם כול תודה על התשובה

על הרדיו דיסק היה כתוב הדגם שהוא w58802

ולגבי האפרמרקט זה טיפה בעייתי כי אין לי יותר מידי כסף להשקיע כי אני חייל ולצערי אני מחפש את האפשרות הזולה ביותר

תודה מראש

פורסם

זו תצורת הדגם שאתה צריך:

http://www.ycarlink.com/pd_10517_Digital-CD-Changer-USB-SD-AUX-Bluetooth-adapter-for-Toyota-Big-5-7-Lexus-Scion.htm

הדגם שברשותך מופיע שם תחת יחידות ראש מתאימות.

יש מוצרים דומים שאינם נושאים את השם YATOUR אבל יתאימו גם וזה רק ענין של מציאת הדיל המשתלם ביותר לרכישה.

בנוסף תוכל ללמוד עוד על החיבורים מאחור דרך התמונה כאן - http://www.ertasvc.ru/userfiles/image/ToyTS7170Pin.jpg

• תוכן חדש...