Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום תפס אותי שוטר על נהיגה מופרזת בדרך עירונית. במקום לנהוג 50 קמ"ש היה רשום לו על המכשיר 87 קמ"ש ובזימון למשפט הוא רשם 82 קמ"ש.

מה שקרה זה ככה אחות של חבר נפלה בבית ספר על הראש והתעלפה ובגלל זה נסעתי מהר בשביל לקחת אותה(יש לי גם מסמך מבית חולים שמראה את זה) עכשיו יום ראשון יש לי קצין משטרה ובעוד חודש וחצי יש לי זימון למשפט. יש לי רישיון קצת יותר משנתיים ואין לי עבירות קודמות.

1.מה לעשות הלאה? זה פעם ראשונה שאני במצב כזה ולא יודע מה לעשות

2. מה להגיד לקצין המשטרה

3.מה לעשות במשפט? מה להגיד אם צריך לשלוח דברים לפני

4.מה העונש שיכולים לתת לי?

נ.ב. אני חייל אם זה עושה משהו למשטרה

פורסם (נערך)

האם אתה יכול לממן עו"ד לענייני תעבורה?

בשימוע אצל קצין המשטרה אל תשתמש בסיפור של "האחות של החבר" אלא אם היא ישבה לידך ברכב עם שבר פתוח בגולגולת כשהשוטר עצר אותך - אתה לא נהג אמבולנס!.

אתה יכול להגיע לשימוע על מדים, אם לא יעזור, לפחות לא יזיק.

תתכונן נפשית להפרד מן הרשיון ל-30 יום (שלילה מנהלית). זה נתון לשיקול דעתו של קצין המשטרה והתרשמותו ממך.

עד המשפט יש עוד זמן.

הענישה אינה קבועה. לזכותך אתה לא נהג חדש ואין לך עבירות קודמות. שני קמ"ש פחות ולא היית מקבל הזמנה לדין אלא קנס. לחובתך: אתה נהג צעיר.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם
היום תפס אותי שוטר על נהיגה מופרזת בדרך עירונית. במקום לנהוג 50 קמ"ש היה רשום לו על המכשיר 87 קמ"ש ובזימון למשפט הוא רשם 82 קמ"ש.

מה שקרה זה ככה אחות של חבר נפלה בבית ספר על הראש והתעלפה ובגלל זה נסעתי מהר בשביל לקחת אותה(יש לי גם מסמך מבית חולים שמראה את זה) עכשיו יום ראשון יש לי קצין משטרה ובעוד חודש וחצי יש לי זימון למשפט. יש לי רישיון קצת יותר משנתיים ואין לי עבירות קודמות.

1.מה לעשות הלאה? זה פעם ראשונה שאני במצב כזה ולא יודע מה לעשות

2. מה להגיד לקצין המשטרה שאתה מצטער מאוד, הבנת את חומרת העבירה ולא תעשה זאת שוב

3.מה לעשות במשפט? מה להגיד אם צריך לשלוח דברים לפני תנסה לדבר עם התובע ולסגור שיוריד לך 1 קמ"ש ואז זו ברירת קנס של 750 ש"ח

4.מה העונש שיכולים לתת לי?ראה לעיל

נ.ב. אני חייל אם זה עושה משהו למשטרה

לא

עכשיו אחרי העצה הטכנית, קצת עצה מוסרית: תתבגר.

• תוכן חדש...