Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אירוע לקוחות אבארט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה שאתה דואג לאמא שלי,אולם היא אינה בחיים יותר.

היהירות שלך ואחרים ללמד אותי מה טוב לי,רק מזכירה לי את הסיפור על בגדי המלך החדשים.

גילוי נאות:הסקודה היחידה שהיתי בה ואהיה בה אי פעם תהיה מונית.(ולא אני לא נהג מונית)

עריכה אחרונה על ידי dts2
  • תגובות 343
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא סמלת זה פיאט, האוטו יפה והאוטו כיפי עם טונות של אישיות, שום פרסומת או טיול לא יגרמו לאף אחד לחשוב ככה על אוטו גרמני או יפני..

באמת?

בגלל זה לא נמכרות כאן גולף GTI בכלל או איביזות מוגדשות.

בגלל זה למיאטה אין תדמית של אוטו מהנה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לא נראה לי כי פיאט החליטו להוציא את ה124.כמותג פיאט http://www.clubalfa.it/9514-fiat-124-spider-debutto-2015.html

אכן תושק פיאט 124, יש לך ספק שתהיה גם אבארט 124?

הייתי יכול לכתוב שאני לא מצליח להבין חלק מהתגובות פה.

אבל אני כן מצליח.

יחיו הקנאים.

מדויק.

גילוי נאות:הסקודה היחידה שהיתי בה ואהיה בה אי פעם תהיה מונית.

אתה חייב להפסיק עם הגילוי הנאות שלך. זה לא גילוי נאות. אתה מוזמן לרכוש איזה רכב שימצא חן בעינייך ובחירתך היא שלך בלבד ולא של קארספורום או מישהו אחר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כן. כל מי שאומר אחרת ממכם הוא קנאי/טיפש/כותב שטויות. כל מי שמעלה שאלה שלא מתיישבת עם תפיסת העולם שלכם כנ"ל.

אני מאוד מפרגן לאנשים שרכשו את הרכב הזה, ומפרגן גם על האירוע. אין שום קשר בין זה לבין לשאול שאלות.

תגיבו עניינית בבקשה. 2 בעלי רכבים כאלה עשו זאת פה דווקא, וגם לא התכחשו לסברות שהעלו כאן. זה נותן להם הרבה יותר קרדיט, מבחינתי הם בחרו במוצר שלהם בלב שלם על אף המגרעות ועל אף המתחרות.

לגבי השאר-Fanboys .

פורסם
באמת?

בגלל זה לא נמכרות כאן גולף GTI בכלל או איביזות מוגדשות.

בגלל זה למיאטה אין תדמית של אוטו מהנה.

שימכרו כמה שרוצים, עיני לא צרה.

בוא תבין איך אני רואה את זה.

באים אנשים שנהגו במתחרות ובאבארת' (או במקרה הגרוע רק מצטטים ברושורים) ואומרים שלמתחרות יש ביצועים טובים יותר (נכון, לצורך העניין).

בתשובה, באים אנשים שכמוהם בחנו את המתחרות, אבל העדיפו מה שבעיניהם היא חוויה טובה ומהנה יותר (כולל רכיבים לא מדידים כמו סקס אפיל, תחושה וחברותא).

עכשיו מה קורה? במקום לומר משהו כמו: "סבבה, אני מבין שבחרת אחרת אבל לי עדיין חשוב שה-GTI שלי עושה 3 שניות למאה במקום 8 שניות למאה", הם טוענים שחזות כל הבחירה היא הביצועים, ותו לא, וכל בחירה אחרת היא בינונית...

בעיני, כל בחירה במתחרות בטווח המחירים הזה היא בינונית. מדוע? כי הרכבים סתמיים, חסרי חן וחדווה והיבואנים עושים טובה שמואילים בטובם לתת לך להתנסות ולרכוש את מרכולתם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

מסכים עם מה שאתה אומר זה לחלוטין לגיטימי לבחור רכב על פני יותר ממדד אחד, אבל הנחרצות של התגובה שאליה התגובה שלי הופנתה לא הייתה במקום. לדעתי היא מעידה על סטיגמות/בורות.

דרך אגב מה לגבי ההשוואה שהבאתי ל208GTI, ולמחיר ששני הרכבים נמכרו ועוד ביחס לחו"ל. האם לא נגזר כאן קופון שמן שאולי הופנה ליחס המדהים שאתם מקבלים?

אף אחד לא אומר שזה לא בסדר, ובמציאות שלנו אולי זה עדיף בסגמנט הזה, אבל לפסול דברים על הסף ולתקוף? באמת...(לא מופנה ל"נהג מתחיל" אישית)

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

*אהמ* יש גרמנים שיודעים לייצר אוטו יפה, כיפי ועם טונות אישיות *אהמ*

מה שכן, איפה דלק מוטורס ואיפה סמל"ת בשירות ובמתן תחושה של גאוות יחידה ללקוחות המותג. עם המיני קיבלתי במתנה סוללה להטענה בשביל הטלפון ו... זהו.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

שוב טיול שנתי של אבארט, שוב אנשים קנאים שחושבים שכל תקציבי הפרסום מגולגלים למחיר הרכב רק בסמל"ת, שוב אנשים שלא מבינים שלהיות חובב רכב זה קודם כל להבין שרכב קונים לא רק מהראש, אחרת כולנו היינו נוסעים במיובישי אטראז'. מה חדש, בעצם?

לגבי סמל"ת, אבארט ועומר בפרט - עשייה מדהימה, חויה יוצאת דופן, במיוחד בנוף המוטורי הישראלי. תותחים!

* לא, אין לי אבארט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני זמן מה הייתה תחושה שבמיני דווקא מתכוונים לחקות את העניין.

כנראה שזה היה חד"פ.

אתה צודק, הם ניסו לעשות משהו, אחרי אירוע בראשית שלנו אם אני לא טועה.

עריכה אחרונה על ידי amiger
פורסם

טוב נו, הם לא יכלו להמשיך עם זה.

הרי אצלם מראש המחירים כבר הגיוניים. אין מספיק "בשר" לפינוקים כאלה...

פורסם

השרשור הזה לא אכזב אותי. איך שקראתי את הכותרת, התחלתי להריץ הימורים עם עצמי באיזה עמוד ובאיזה תגובה יתחילו הויכוחים על אבארת'/מתחרות/יבואנים/שיווק/פרסום/חזירות/אבטיח.

כמובן, איפהשהו בעמוד ה2-3 זה התחיל.

פשוט מדהים שאנשים לא מבינים שרכב, כל רכב, מאלטו ועד 458, הוא רכישה עם הלב.

אמנם יש רכבים שהראש תופס את החלק הארי בשיקולי הרכישה, למשל בסגמנט המיני, אבל הלב עדיין שם, גם אם במעט.

שאר הרכבים, נרכשים ברובם עם הלב, בטח ובטח כאשר מדובר ברכב ספורטיבי. ברכישה כזאת, כמעט (אבל רק כמעט) אין מקום לשכל להיכנס לשיקולי הלב.

זה בסדר לקנות אבארת', זה גם בסדר לקנות GTI וRS וOPC ופאביה. למה כל כך קשה לאנשים לקבל את העובדה שאנשים קנו רכב שונה משלהם? למה הרכב ש*אתה* קנית הוא הכי טוב? הוא כלל הנראה הכי טוב בשבילך, אבל זה לא הופך אותו להכי טוב בעולם.

מספיק עם המרמור הזה על כל מתנה או אירוע שאבארת' עושים. תתחילו לפרגן קצת קיבינימאט. באמת שאין אף יבואן רכב אחר שעושה את זה ובמקום לפרגן ולקוות שעוד יבואנים יתחילו לעשות את זה יש אנשים שפשוט חייבים לרדת על המותג/יבואן/רכב.

דרך אגב, אבארת' זה חרא. במועדון בעלי בראבו, זאוס מזמין אותנו לאירועים באולימפוס. אפרודיטה הזאת כוסית אש וכשהיא שותה היא מתחילה להשתולל. אה ו...פוסידון ובדיחות על בתולות ים יחד עם זה שהוא שיכור, לא רעיון טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תמונות פשוט מדהימות,תענוג לראות כזה דבר ואת ההשקעה בבעלי הרכבים הללו!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, לחזור לנושא השרשור תיכף ומיד.

כל מי שרוצה/ מעוניין/ התחיל ושואף לפתח את הדיון לכיוון של "יא פראיירים, עבדו עליכם, ניקנקו אותכם, שילמתם על זה במחיר המופרז של הרכב" שיחדול מיד ולאלתר!!!

זו ישראליות מכוערת להחריד!!!

מרגע זה, הערות בסגנון ימחקו ואזהרות יחולקו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אני אוסיף לתהייה שלך נתון מספרי -

מתחילת השנה סמל״ת היא היבואנית שהוציאה הכי הרבה כסף על פרסום. בערך 12 מיליון ₪, יותר מפי 2 ממה שיוניון מוטורס הוציאה. רק שיוניון מכרה גם יותר מפי 2 רכבים.

חשבתי על זה וזה היה נראה לי מוזר שיוניון מוטורס מכרו רק פי 2 יותר מסמל"ת.

אז הלכתי לקובץ נתונים ינואר אפריל -

סמל"ת (פיאט + אלפא) - 1701 רכבים.

טויוטה - בהורדת כל הסיאנות והקאמרי שסביר להניח שרובן בייבוא אישי - 11,222 רכבים.

זה יוצא פי 6.5.

רק מראה כמה קשה יבואן לפעמים צריך לעבוד על מנת למכור רכבים בעוד שרכבים אחרים פשוט "מוכרים את עצמם".

וכמו שכבר כתבתי, כל הכבוד על ההשקעה. זה אחד הדברים שהופך סתם בעל רכב לאחד שגאה במיוחד ברכב שלו

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi

• תוכן חדש...