Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וידאו מהשקת פוקוס RS החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המראה שלה ממש מבאס אותי... חבל כי חוץ מזה הרכב נשמע מדהים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מהמם? קצת הגזמה הייתי אומר.

מבחינת מראה זו פוקוס עם קישוטים, ואני לא זוכר את הפעם האחרונה שמישהו קרא לפוקוס מהמם...

מצד שני, על טעם ועל ריח... :-)

פורסם

בוידאו הזה תעבירו בערך ל3:57 ושם יש את כל הסרטון, בוידאו הראשון קטעו את זה קצת. זה יותר נחמד. (למי שמתחשק שיראה את כל האירוע, גם נחמד)

פורסם
אשמח לשמוע מה מבאס במראה.

קודם כל - על טעם ועל ריח.. :)

אני מאוד לא מתחבר למה שפורד עשו לפנסים האחוריים ברכב, לי זה נראה מצועצע ומזכיר לי איך הרסו בזמנו את הלנדקרוזר פראדו, ומבחינת אלמנטים של עיצוב מזכיר לי I35. פנסים גדולים 'פלסטיקיים' כאלו פשוט הורסים את היופי עבורי (מצד שני, הרבה מעידים על הרכבים האלו שהם יפים, אז ייתכן מאוד שאני בדעת מיעוט).

בכלליות, המראה של הפוקוס משדר לי 'אני מנסה להיות יפה' ולא 'אני יפה', העיצוב מאומץ מדי עבורי.

וזה חבל, כי אני חושב שזה אחד הרכבים הכי מוצלחים בשוק, וסיכוי גדול שהייתי רוכש אותו בעצמי אם המראה היה אפילו בגדר הסביר בעיני (כמו הגולף GTI, רכב שאיני מחשיב כיפה אבל כן מחשיב כסביר, ולכן סיכוי לא קטן שארכוש אחת בעתיד).

מי שאוהב את הלוק ומחפש הוטהאצ' - מדובר באחד הרכבים הטובים בשוק (לפי כל מגזין שראיתי).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מוכרים, אבל בינינו יש מה לעשות איתם פה?

מי שקונה, קונה אותם רק לפוזה שלא לדבר על המחיר בכלל...

הRS נוצרה לכבישי הרים מסולסלים ועפר וגם את זה אין בארץ...

פורסם
יש מה לעשות עם כזה רכב בארץ?

ובכלל מוכרים את גרסת הRS בארץ?

-יש מה לעשות, כמו מה שעושים עם רכבים חזקים יותר שנמכרים פה.

-דרך דלק מוטורס - לא מאמין, אולי דרך איילון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...