Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצאתי תיבת הילוכים שלא זמינה בארץ, במחיר תחרותי. עשיתי מחקר מבחינת ההליך הפורמלי של אישור ייבוא ככה שבנושא הזה הצלחתי להבין מי נגד מי.

השאלה שלי מגיעה דווקא מהקאץ' שמגיע עם תיבת ההילוכים, יש לתאם איסוף ושילוח עצמאי. אם זה משנה מדובר בתיבה של רכב בעל מנוע מרכזי, זהה בגודלה לתיבה של רכב בעל הנעה קדמית.

האם מישהו מהמשפצים הנכבדים התנסה בתהליך ויכול להמליץ על חברות שילוח, או שמא כדאי להמשיך ולחפש תיבה שמוכנים לשלח ישירות?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני יבאתי מנוע ותיבת הילוכים ב"איסוף עצמי" מאנגליה - זה היה ממושך, מלא ביורוקרטיה ויקר נורא. בסוף הכל הגיע...

אמסור לך את שם המובילים רק אם תהיה ממש נואש.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

×
×
  • תוכן חדש...