Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באתר של GTECHNIQ שיש חומר חדש לשמשות - G5. ע"פ הסקירות הוא מחזיק פחות זמן אבל מתעלה על G1 באיכות דחיית המיים.

http://gtechniq.com/products/auto/perfect/exterior/paint/g5-and-g4-maxrepellency-glass-kit

האם מישהו התנסה עם החומר?

ועוד שאלה כללית. מאיפה הכי משתלם להזמין את המוצרם של GTECHNIQ? איפה יוצא הכי זול?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החומר לא כזה חדש.

גם כתבתי עליו בשרשור הזה נראה לי.

מביקורות מחזיק באזור החודשיים. יש חומרים דומים של חברות אחרות

בתאכלס האפשרויות היחידות שנשארו להזמנות זה detailedclean.co.uk ו- cleanyourcar.co.uk.

יש אתרים אחרים טובים יותר אבל מעטים מהם שולחים לארץ ובד"כ זה יצא הרבה יותר יקר

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כן, מצאתי את ההתייחסות שלך לחומר.

OK,

החומר הבא שאני רוצה לנסות זה ה-G5 שאמור לשרוד חודש-חודשיים בצורה סבירה (מבטיחים 4-5 אבל אם הדעיכה שלו דומה לG1 אז אני לא בונה על יותר מחודשיים)

אני מסיק מכך שטרם ניסית את החומר. אגב זאת היתה השערה שלך שלא יחזיק יותר מחודשיים, ברשת מדברים על 4-6 חודשים.

שמע, אני לא יודע למה אצלך G1 נחלש די מהר. יתכן מאוד שזה קרה בגלל שלא השתמשת בפוליש G4 לפני היישום. הם ממליצים בחום לעשות את הפוליש לשמשות הן לפני יישום של G1 והן של ה-G5.

אני בכל אופן שוקל להזמין את הזוג G4+G5 ולנסות. אני בונה על זה שהחורף שלנו נמשך כ-4-5 חודשים, כלומר הגשמים האמיתיים יורדים מנובמבר עד אמצע מרץ. אם החומר יחזיק את התקופה אז מה שיקרה בקייץ פחות מעניין.

פורסם

ביקורות מדברות על אפקטיביות של חודש-חודשיים. החומר לא הכי עמיד בשחיקה של וישרים. לא עשיתי פוליש כי החלון היה חדש (פחות משנה נראה לי) ואין סיבה לעשות פוליש במצב כזה.

הG1 מיועד ל35K ק"מ, אני כבר עברתי איתו איזה 20K, הגיוני שיחלש וכמו שכתבתי, אני יכול לחיות עם זה אבל לא בא לי. אני רוצה הידרופוביות כמו בהתחלה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
ביקורות מדברות על אפקטיביות של חודש-חודשיים. החומר לא הכי עמיד בשחיקה של וישרים. לא עשיתי פוליש כי החלון היה חדש (פחות משנה נראה לי) ואין סיבה לעשות פוליש במצב כזה.

טוב הפוליש שלהם ה-G4 הוא יותר לניקוי. אני הזמנתי את ה-CeriGlass עם G5 אבל משלוח מתעקב בדואר ישראל כבר שבוע. לפחות יכולת לעשות פלסטלינה לשמשה לפני היישום.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...