Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן מעקב - פיג'ו 3008 שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצד שני, יש מעט מאוד רכבים בסגמנט שמקנים את אותה תחושת פרימיום מהודקת כמו ה3008.

אני מבין דבר אחד או שניים במכוניות ויצא לי לנהוג ברבות מהן, מכל מוצא, מותג וסיגמנט. יש לי הרבה כבוד לתוצרת צרפת בכלל ופיג'ו בפרט. אבל נו באמת - "תחושת פרימיום מהודקת"? לי זה נשמע כמו "תחושת כרטיס אשראי שעומד כל שנייה להיות מגוהץ בסכום של של ארבע ספרות - מהודקת".

אני יודע שכל הפרנקופילים (שמרביתם לא רוצים להודות שקנו רכב היקר מאד עד בלתי אפשרי לתחזוקה) יעוטו עלי אבל אני לא ניזון ממיתוסים, והעובדה היא שהשקט הנפשי שלך עם מכונית צרפתית משומשת הוא בחזקת לא קיים.

**מקווה שלא יצנזרו את התגובה שלי...

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראת את כל התגובה שלי? נראה שנתקעת על המשפט הזה...

כתבתי בפירוש שהאמינות שלה זוועתית. דבר שלא גורע במאום מאיכות הנסיעה.

פורסם

נכון, אז אתה סוג של מזוכיסט שמוכן לסבול כל כך הרבה בעבור נוחות נסיעה - שאגב, לא כזו זוועתית אצל המתחרות בימינו?

פורסם

לא שיש רכב מושלם, אבל לטעמי לקחת רכב לא אמין או כזה שהוא יקר או מסובך לאחזקה (או מאד נדיר, אבל זה כבר סיפור אחר), דווקא זו סוג של התפשרות.

פורסם

שמעתי לפני שבוע על נצרתי שנוסע ב-A8 חדשה וקנה לאישתו 3008, ומאז הם התחלפו כי הוא התאהב ברכב, ומאז האאודי נשארת בחניה כרכב שני כשהראשונה לא נמצאת

לדעתי אם תנסה, אבל בתנאי שתוריד את האנטי, כנראה שתגבש דיעה אחרת

לי אין מושג, לא נהגתי, רק שמעתי יותר מידי על הרכב, באמת שיותר יותר מידי

ט.ל.ח

פורסם

עוד עדכון...

הרכיב האחרון שטרם טופל וידוע כבעייתי הוא מערכת התזמון הבעייתית. לאחרונה התחלתי לדמיין שאני שומע רעשים קלים בהנעת בוקר והחלטתי לא לחכות עם זה לקריסה...

הכנסתי את הרכב הבוקר למוסך ליטל להחלפת קיט תזמון לאחר משופר.

כבונוס על היותי איש נחמד, חיכתה לי שם קסרה ידנית כרכב חלופי ושולחתי לדרכי.

בשעה 16:00, טלפון שהרכב מוכן.

כשהגעתי שלחו אותי לדרכי בטענה שמנסים לארגן תשלום ע"י היצרן ואם תהיה בעיה יצרו איתי קשר.

מהתרשמות ראשונית, הרכב מאיץ טוב יותר, גמגומי ההאצה הקטנים שהיה נעלמו כליל והאוטו מרגיש מעולה.

נחכה לבוקר לבדוק אם נעלמו רעידות בהנעה קרה.

פורסם

אני אגיד לך למה גורם לי השרשור הזה - לא לקנות את הרכב הזה.

3008 זה אחד הרכבים ששמתי עליו עין כבר הרבה זמן. החלפת כמות חלקים לא מעטה. ש אני לא יודע כמה היה עולים לך התיקונים האלה באופן פרטי אבל בסכום הזה אפשר בטוח לרכוש רכב קטן משומש במצב טוב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בנושא מכסה שסתומים : החום הישראלי גורם לו להתעוות עד שאין לו יכולת יותר לאטום טוב. גם החלפת אטם גומי לא תעזור . היצרן הבין ויש היום מק"ט מחוזק.

פורסם

עדכון קל מאתמול...

נפלה לידי הזדמנות קלילה...

שנה בדיוק מיום רכישתה, הוחלפה ה-3008 בפורד s-max.

האמת שלא היה לי האומץ להמשיך להחזיק אותה לאחר תום האחריות.

יכול רק לומר שהפורד חזקה יותר ושקטה יותר, אך לנהג הפיג'ו הרבה יותר נוחה...

תם פרק !

פורסם

טוב אז אני אקח בעלות,

רעשי תקתוק תו"כ העברת הילוך.

הוחלף קיט טיימינג, ניקוי בוצה במנוע.

על הדרך בוצע טיפול.

נפרדנו מקצת יותר מ5K.

סה"כ פעם שלישית במוסך בשנה.

לא מרשים אבל לא נורא. עם סוזוקי חדשה (נכון ל2007) היינו מבקרים מדי חודשיים.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

המשך יומן מעקב של פיג'ו 5008 מודל 2011. 120K ק"מ, הוחלף טורבו לפני שבועיים - אצל הבעלים הקודמים, הרכב עבר בעברו התחממות וגרירה למוסך, ישנה היסטוריה טיפולים מלאה שפשוט לא ברורה איך רכב בן 5 עובר ככ הרבה.

אני פריק של פיג'ו 20 שנה, התמורה שמקבלים היא ענקית, מרווח, נוח, מהיר, חסכוני בדלק, בטוח מאוד, רכב שנת 2011 7 מקומות במחיר של 40000 שח.

מקווה שלא אנדוד למוסכים כמו החבר הקודם עם ה-3008 אבל כנראה שבלובינסקי לא יודעים איך לאכול את הנפילה עם המנוע הזה שמשרת לא מעט דגמים. 5008,3008, 508.

שיהיה בהצלחה....

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

פורסם

גם אני וגם המשפחה שלי היינו בטוחים שה3008 היא כלילת השלמות - והיא אכן הייתה נוחה, נעימה, יחסית חזקה ובטוחה.

עם המעבר לs-max קלטנו כמה הפורד נמצאת בכמה רמות מעל. היא מרגישה מוצקה יותר שלא לדבר על המנוע התפלצתי והגיר המהיר.

אם לא היה נושא האמינות ולא הייתי חושש להחזיק אותה יום לאחר תום האחריות, לא חושב שהייתי מחפש בכלל להחליף.

מקווה בשבילך שאצלך הרכב יראה עמידות ואמינות טובה יותר ממה שאני חוויתי.

• תוכן חדש...