Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצליח להתקין Adblock Plus.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחקתי את הכרום והתקנתי מחדש בגלל סיבה כלשהי וכעת אני לא מצליח להתקין את חוסם הפרסומות.

כשאני נכנס לעמוד של החוסם בחנות גוגל ולוחץ על ההתקנה מופיע חלון קטן שמאשר את ההתקנה ולאחר מכן שום דבר לא קורה.

ניסיתי כבר יותר מ10 פעמים ועדיין לא מצליח :x וכבר נמאס לי לראות פרסומות של לובינסקי וליס 4 יו בפורום.

1.jpg2.PNG

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ניסיתי, גם אותו אני לא מצליח.

כנראה איזה הגדרה בדפדפן מונעת ממני להתקין תוספים רק שאני לא יודע איפה היא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עכשיו אני מקבל כזה:

3.PNG

פורסם (נערך)

המממ...מה מופיע אצלך כרגע כמותקן בכרום?

chrome://extensions

נראה שפתרונות ברשת לתופעה דווקא מדברות על הסרה והתקנה מחדש של הכרום, בתוספת של מחיקת קבצים זמניים.

ראה למשל הסרטון הבא:

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

אין לי שום תוספים, כנראה באמת אצטרך להתקין מחדש.

עדכון: הורדה והתקנה מחדש עזרה.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

• תוכן חדש...