Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם,

רכשתי אתמול רכב חדש.

יש לי שריטה עם דברים שמודבקים על השמשה הקדמית (פלאפונים, מדבקות והתקנים למיניהם כמו מצלמות), את הרכב קיבלתי עם קליפס ששמים בו את ההתקן של כביש 6, ברכבים הקודמים שלי (השכרה) תמיד כשהייתי מוריד את זה היה נשאר ריבוע של דבק שלא יורד בשום מצב.

עכשיו, לא מספיק שהשמשה שלי מאוד קטנה, גם יש לי את הדבר הזה בפינה שמאוד מציק לי ואני מפחד להוריד שלא ישאר לי דבק מגעיל.

למישהו יש פתרון או דרך להוריד את הדבק של אחרי?

מצ"ב תמונה:

http://up414.siz.co.il/up1/njmyi2mmyfw2.jpg

תודה רבה!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בסיבוב הוא מתנתק, יישאר קצת מהדבק השחור על השמשה, לאחר מכן עם סכין יפנית לכל האורך להחליק בעדינות על פני השמשה, לסיום עם צמר גפן שספוג באלכוהול.

פורסם

הסכין לא ישרוט את השמשה?

ברכב של אבא שלי, אחרי שנתפס ע"י שוטרים שלקחו לו את הרישיון כי הוא השחיר (ממש מעט) את השמשה הקדמית הוא הלך לבחור שלו (מקצוען!) להוריד את המדבקה וכחלק מההורדה עם סכין נשרטה השמשה. ואנחנו מדברים על שמשה של ב.מ.וו בת חצי שנה !

היום:

בעבר:

פורסם

את ההורדה הראשונית אפשר להוריד עם חוט דנטלי שמשחילים בין הדבק לשמשה. לאחר מכן את הדבק מורידים עם סקרייפר (יש בכל טמבוריה).

פורסם
הסכין לא ישרוט את השמשה?

ברכב של אבא שלי, אחרי שנתפס ע"י שוטרים שלקחו לו את הרישיון כי הוא השחיר (ממש מעט) את השמשה הקדמית הוא הלך לבחור שלו (מקצוען!) להוריד את המדבקה וכחלק מההורדה עם סכין נשרטה השמשה. ואנחנו מדברים על שמשה של ב.מ.וו בת חצי שנה !

משתמשים רק בלהב, כאשר הוא מחוץ לידית, ואז מצמדים את הלהב לכל אורכו על השמשה ומחליקים אותו בתנועות עדינות על הדבק שישאר.

השמשה תיסרט במידה ותעבור עם חוד הלהב על השמשה, אתה צריך לעבוד כאשר הלהב כולו מונח על השמשה.

פורסם

תוריד עם הידיים. במידה ולא ירד כל הדבק יחד עם התפסן.

כמה מגבונים יורידו כל דבק על זכוכית. בהצלחה

פורסם

סכין יפאנית לא אמורה לשרוט זכוכית. אל תשתמש בשפיץ עם לחץ חזק, בעדינות רק לקלף את הדבק.

אחרי זה תנסה מטלית עם אלכוהול.

אם לא יעבוד, יש לי חומר בשם TARX של CarPro שאמור להיות ממש טוב להורדה של מדבקות (לא ניסיתי בעצמי עדין). אני יכול לתת לך שפריץ (תלוי מאיפה אתה בארץ וכאלה) או שתקנה לבד מיכל דוגמית (אני מניח 50-70 מ"ל. מספיק לשמשה שלמה של מדבקות נראה לי) מ-detailed clean

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

השתגעתם?איזו יפנית ואיזו להב של סכין?שום דבר!

היה לי בדיוק את אותו הדבר ברכב כשקניתי אותו,וגם המדבקות של הטסט.

קח נייר סופג,

קח זז קל(WD40)

ושפריצר לחלונות.

רסס זז קל על הנייר סופג ותעביר על השאריות של המדבקה ותספיג אותם,אחר כך עבור עם נייר סופג והשאריות יצאו בקלות.

אם לא ירד הכל חזור על הפעולה שוב,ותן לזז קל להיספג יותר זמן על הדבק,ושוב פעם תנגב.

חשוב לרסס על הנייר ואז להספיג,ולא לרסס ישירות,בכדי שלא ישפך על הדשבורד,אלא אם אתה שם איזו מגבת שתכסה את האזור שעלול להישפך,בכל מקרה עדיף שלא!.

אחרי זה תעבור טוב עם שפריצר לחלונות וסיימת!

בלי לשרוט כלום.

תהנה מהרכב :)

פורסם

החומר לא יעשה לי סימן שמנוני על ההשמשה? הפחד שלי שזה יטפטף לדש בורד. לא עדיף טינר?

היום:

בעבר:

פורסם

נראה לי שטינר גם יעשה את העבודה..

מניסיון WD40 מוריד שאריות של דבק בצורה מעולה.

אם תחליט להיעזר בסכין אל תעבור איתה על החלק המנוקד (הרשת השחורה מאחורי המראה)

אתה תקלף אותה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
סכין יפאנית לא אמורה לשרוט זכוכית. אל תשתמש בשפיץ עם לחץ חזק, בעדינות רק לקלף את הדבק.

אחרי זה תנסה מטלית עם אלכוהול.

אם לא יעבוד, יש לי חומר בשם TARX של CarPro שאמור להיות ממש טוב להורדה של מדבקות (לא ניסיתי בעצמי עדין). אני יכול לתת לך שפריץ (תלוי מאיפה אתה בארץ וכאלה) או שתקנה לבד מיכל דוגמית (אני מניח 50-70 מ"ל. מספיק לשמשה שלמה של מדבקות נראה לי) מ-detailed clean

דיטיילינג למבוגרים בלבד.

"יאללה בירי".

פורסם

סכין יפנית לא שורטת שום דבר, הורדתי עשרות מדבקות עם סכין ואין אפילו חצי שריטה.

החומר הכי טוב להוריד דברים כאלו זה googone הבעיה שלא מוכרים בארץ אם אתה רוצה יש לי קצת לתת לך.

זה חומר על בסיס הדרים שלא פוגע בשום משטח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...