Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פולקסווגן גולף שנת 2010, דגם הייליין 1.4 עם 160 כ"ס.

הרכב לא נסע הרבה (35000 קילומטרים), והוא כבר לא באחריות יצרן (חוץ מהגיר).

לאחרונה חשבתי על לבצע שדרוג תוכנה לרכב כך שיגרום לעלייה במומנט וכוחות הסוס ברכב.

אני מעוניין לדעת:

1. אם מישהו ביצע שיפור תוכנה ברכב מסוג זה?

2. האם עדכון תוכנה מומלץ ברכב מסוג זה?

אשמח אם מישהו יכול לענות לשאלותיי.:-)

פורסם

אם אתה מתכוון לשים תוכנה לניהול מנוע, הייתי ממליץ גם על תוכנה לגיר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ביררתי את הנושא בפיטסטופ, לטענתם לAPR אין עדכון תוכנה לגיר.

לפני שאני מבצע משהו ברכב, אני מעוניין לדעת אם יש מישהו שביצע עדכון תוכנה כלשהו לרכב מסוג זה?

שמעתי שיש בעיות עם המנועים של הרכבים הללו ולכן אני מעוניין ללמוד מבעלי ניסיון.

פורסם (נערך)

תמורת כסף ימכרו לך אחלה שיפורים, אבל לפחות השמועות מספרות שמדובר במנוע רגיש גם בלי שיפור. אני הייתי לומד טוב טוב את הנושא, בארץ ובחו"ל לפני שהייתי נותן למישהו לגעת במכונית הזו.

אין לי שום ניסיון אישי עם המכונית הספציפית. מכר סבל ממנוע כזה ששבק. מקרה אחד אינו מייצג!

הייתי גם מאוד נזהר מלשון חלקלקה שאומרת שהתוכנות האלו מאוד אמינות. יותר מדי פעמים הניסוח הזה מופיע. זה נכון שהתוכנה אמינה. הבעיה היא עם המכלולים שאותם לא משפרים והם לא עומדים בעומס הנוסף.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היי שי

קיבלתי המלצה לא לעדכן תוכנה מכיוון שישנה שמועה שיש בעיות במנועים של רכב מסוג זה.

למרות ההמלצה שקיבלתי (ואינני מפקפק בה) שמעתי שיש אנשים שבכל זאת ביצעו עדכון תוכנה לניהול ברכב מסוג זה.

לכן אני מעוניין לקבל המלצה ממשהו שיש ברשותו רכב מסוג זה משופר.

האם אתה יודע שהמכר שלך ביצע עדכון תוכנה ובגלל זה שבק לו המנוע? או שהוא היה סתם חלק מהסטטיסטיקה של האנשים שסבלו מבעיה זו?

פורסם

הוא לא שיפר לפי מה שידוע לי והיבואן גם לא ממש עזר לו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם במדובר במנוע ה TWIN אז על סמך ניסיון עבר של אנשים ופוסטים קודמים אולי עדיף לך באמת להשאר בסטוק.

הסיבה היא שסדרת המנועים הללו באמת רגישים אלא אם לא אכפת לך להסתכן שכבר יש דגל אדום על המנוע הזה.

פורסם

היי רמי,

אני בעל הייליין שנת 2009, הרכב שלי עבר צריבת תוכנה באחת מהסדנאות שקיימות בפורום ומניסיון של חצי שנה כבר עם התוכנה הכל בסדר! אם בא לך להתפנק לך על זה, אתה בהחלט תרגיש תוספת של כוח ובמהלך התקופה הזאת לא חוויתי איזושהי תקלה או בעיה.

• תוכן חדש...