Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי לכסות את האוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אוהב לעבוד בצורה מסודרת ולא על פי תחושות.

ראשית בו נצא מנקודת הנחה ,שבימינו יש עדיין הכרח לכסות את הרכב, וששכבות ההגנה מפני שמש, שנמצאות על צבע הרכב, אם קיימות, אינן מספיקות כדי להגן מפני שמש ישראלית או שאנו שומרי הרכבים לא רוצים לבדוק את עמידות צבע רכבנו בתנאים אלו (אם מישהו מסתייג מכך מוזמן להסביר).

בימים אלו יש לעיתים שמש אך קשה להבחין האם חם מספיק או לא, מה גם שהבנתי שיש סוג קרינה מסוים שמאיים על צבע הרכב, ללא תלות בכמה רוחות ינשבו באותו יום.

לכן אני בודק את הטמפרטורה בפלאפון. ברגע שהטמפ' עוברת 18 מעלות צלסיוס, אני ניגש לכסות את הרכב.

האם השיטה שלי נכונה? מה איתכם מתי אתם מכסים את הרכב?

פורסם

לא יודע לגבי טמפרטורות, אבל אם אתה לא חייב, אל תכסה בימי אובך, סופות אבק וכד.

כשהרכב מכוסה באבק, חול או בוץ והכיסוי מתנפנף עליו יש סיכוי שיווצרו סוויברלים (שריטות קטנות בתבניות עגולות).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

דווקא באובך וסופות חול הכיסוי מגן על הרכב בצורה מעולה. אני מדבר על כיסוי איכותי (רב שכבות) ולא מה שמוכרים פה ברשתות.

אני זוכר אובך+גשם האחרון - כל הרכבים ניראו כמו אחרי שליחות קטלנית 4. שלי היה נקי. חשוב שהכיסוי ישב צמוד ולא יתעופף ואז אין בעיה.

חוץ מגשם כבד, אני מכסה תמיד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל, אני מקפיד לכסות רק על רכב שטוף ונקי.

בלי שום קשר לטמפרטורה, אם יש שמש ישירה, זה כבר תנאי לכיסוי.

לא יודע מאיפה אתה בארץ, אבל אם בלילה צפוי טל/לחות, והצורך הוא להסיר את הכיסוי בבוקר (יציאה לעבודה), אז אני מסיר את הכיסוי כבר בערב, כדי שלא אצטרך להתמודד עם כיסוי רטוב בבוקר.

לשמחתי, במהלך השבוע הרכב שלי חונה בעבודה בחניה מקורה, כך שאני מכסה בשישי-שבת, לאחר השטיפה השבועית.

• תוכן חדש...