Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שאלה קטנה ואשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה - מישהו כאן במקרה היה בעבר (או עדיין) מנוי לכביש 6 ולאחר שהוא מכר את הרכב הוא המשיך לקבל חיובים לביתו זאת למרות שהרכב כלל לא רשום על שמו במשרד הרישוי? הבנתי שבשונה מנוסעים מזדמנים שעוברים בכביש שאליהם נשלח שוברי התשלום בהתאם לבעל הרכב המופיע במשרד הרישוי, במקרה של מנויים המפקידים את כרטיס האשראי החברה מחייבת באופן אוטומטי, וזה די מקומם, בטח בהתחשב בעובדה שכן יש להם אפשרות לדעת מי באמת בעל הרכב שחלף בכביש.

אם מישהו כאן חווה את זה מקרוב או מכיר אנשים שגם קיבלו לביתם שוברי תשלום למרות שהרכב לא היה כלל בבעלותם אשמח אם תכתבו לי.

תודה רבה ואחלה שבוע!

פורסם

אם לרכב היה מנוי מכל סוג שהוא בכביש 6 (מנוי וידאו/פסקל), חובה ליצור קשר עם כביש 6 מיד ברגע העברת הבעלות ולבקש להסיר ממנו את המנוי, אחרת אתה תמשיך לשלם על הנסיעות של הבעלים החדש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל העניין במנוי זה שהם לא בודקים כל פעם מי בעל הרכב, זה חוסך להם את הזמן (=כסף)

השארת את הפסקל ברכב?

גם אם היה לו מנוי פסקל , אתה לא צריך אותו בזמן הנסיעה כדי להיות מחויב לפי תעריף פסקל.

פורסם
ככה זה עובד אצלם.

אחרי שמוכרים את הרכב צריך להודיע למנהרות הכרמל, כביש 6, נתיב מהיר וכו'.

אם לרכב היה מנוי מכל סוג שהוא בכביש 6 (מנוי וידאו/פסקל), חובה ליצור קשר עם כביש 6 מיד ברגע העברת הבעלות ולבקש להסיר ממנו את המנוי, אחרת אתה תמשיך לשלם על הנסיעות של הבעלים החדש.

נכון, צריך להודיע להם, אפשר גם דרך האתר להסיר את הרכב.

... וזה די מקומם, בטח בהתחשב בעובדה שכן יש להם אפשרות לדעת מי באמת בעל הרכב שחלף בכביש.

...

יש להם אפשרות לדעת מי בעל הרכב, אך מי אמר שיש קשר בין בעל הרכב לבין בעל הכרטיס אשראי שמשלם עבור הנסיעות.

ברגע שנרשמת אצלם כמנוי, אתה מקבל הנחה עבור המעבר בכביש, חלק מההנחה זה בגלל שאתה מקל עליהם את העבודה בכך שהם לא צריכים לבדוק מי בעל הרכב אלה ישר מחייבים את המנוי.

פורסם

כבר הוסבר לגבי החיובים

הפתרון הוא במידה ויש לך את העברת הבעלות על הרכב צור איתם קשר ושלח להם אותה על מנת שיזכו,

זה עבד במקרה שאני מכיר

במידה ולא קיים, פשוט תבלע את הגלולה במקרה הזה תשלם ותבטל החל מעכשיו כדי למנוע בעתיד חיובים כאלו נוספים

Confidence In Motion

פורסם

1. בכל החלפת רכב אני מדווח לגורמים הרלונטיים (כביש 6, מנהרות הכרמל, עכישו גם החניה בעבודה שמזהה את הרכב לפי המספר).

2. לפני מספר חודשים קיבלתי חיוב שגוי מכביש 6 על נסיע שלא אני ביצעתי. שיחת טלפון קצרה וכעבור שבוע נחת בתיבת הדואר צ'ק זיכוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...