Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

. יש לי טויוטה סטארלט 96 ויש לי רעידות שהאוטו במצב הילוך d והילוך r האם סביר שזה תושבות או לדעתך סיבה אחרת? או שהאוטו הזה רועד תמיד...?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנוע רועד בשילוב להילוך לרוב מעיד על תושבת.

מנוע שתמיד רועד (בסרק) יכול להעיד על סעפת יניקה או פליטה לא אטומות ועוד.

פורסם

אז אחרי בדיקה במוסך שתי תושבות דפוקות... הזמנתי את כל השלושה כי אמרו לי שלא כדאי להחליף רק 2 אלא את כל השלוש... זה באמת עדיף?

פורסם

האם בעצירות ברמזורים או כדומה שילוב הגיר לניוטרל מדרייב ואז חזרה לדרייב בהתחלת נסיעה גורם נזק לגיר?

פורסם

אז אם כך אפשר להמשיך עם זה לאורך זמן? כי יש רעידות חזקות בדרייב בעמידה ובניוטרל אין... במקום להתחיל להחליף תושבות?

פורסם

אתה מתאר שיש בעיה ברכב, כמובן שצריך לטפל בה, אלא אם כן בא לך לסבול מרעידות ומשהו לא תקין ברכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא רק שאין בעייה להעביר לניוטרל ברמזור, זה מה שצריך לעשות.

לתושבות המנוע יש עוד משמעות חוץ מאשר להפחית את הרעידות בעמידה. גם אם זו תשובה שאתה פחות רוצה לשמוע יש להחליף את התושבות ורצוי מאוד שהן יהיו מקוריות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמה נקודות:

אם התושבות קרועות חלקית, בכל האצה/בלימה/מעבר מברקס לגז מנוע זז יותר מידי וזה מותח את הצינורות של הרדיאטור, גומר את שאר התושבות שעדיין שלמות, גורם לבלאי מואץ של כל מה שמחובר למנוע עקב ה"משחק" הזה ובמקרים קיצוניים מנוע יכול פשוט ליפול למטה.

פורסם

איתמר אני לא יודע אם הם מקוריות... הוא אמר לי 550 שקל 3 תושבות לפי המחיר זה יכול להיות מקורי או משהו איכותי אחר? או שזה נשמע סיני? ומה ההבדל בתכלס בין סיני למקורי מבחינת העבודה שהם עושים?

• תוכן חדש...