Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והאם יכול להיות שרעידות ינבעו גם מצינור שמחבר בין הסעפת לפילטר אוויר ( נשם זה נקרא?) אם הוא יבש וסדוק?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

550 לפני מע"מ? כולל מע"מ? כולל עבודה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נשמע לי זול מדי לשלוש תושבות מקוריות.

לי אין נסיון עם תושבות מנוע חליפיות. עם זאת הדעה הרווחת בפורום היא שמומלץ תמיד תושבות מנוע מקוריות או של יצרן OEM. אני משער שזה בגלל תכונות התושבת (קשיחות הגומי ושרידותו לאורך זמן) שלא קיימים בתושבות סיניות זולות שרק "נראות כמו" התושבת המקורית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יכול אם הוא מושך אויר ואין מצב תושבות מקוריות של טויוטה שעולות כל כך זול.

בדוק שוב איזה חלק מותכוונים לשם לך ואל תתפשר על תחליפי.

פורסם

מנוע ברכב הוא כמו משאבת וואקום. במצב תקין האוויר שהוא שואב כדי לשרוף דלק נכנס רק דרך צנרת היניקה, עובר דרך חיישן שמודד את כמות האוויר שנכס, ועובר דרך הפילטר אוויר לסעפת היניקה ומשם כבר למנוע.

אם נשם או כל צינור או פתח אחר באיזור הסעפת יניקה פגום המנוע יכול למשוך אוויר מנקודה שהוא לא אמור לקבל משם אוויר אז המידע שמקבל המחשב מהחיישן לא מדוייק ואז המנוע לא מזריק כמות נכונה של דלק בהתאם לכמות אוויר (הגדולה יותר במקרה זה) שנכנס למנוע וזה יכול לגרום לכל מיני תופעות של סלד סרק לא יציב או גבוה. הרכב גם יכול "להחנק" ולרעוד אם תערובת האוויר\דלק עניה מדי.

פורסם

ואיך אני יודע איזה צינור לקנות? בכל אוטו יש חיישן? החיישן ממוקם בצינור? או שכל צינור אפילו של רכב אחר אם הוא מתאים במידות יכול להתאים לסטארלט 96 שלי?

פורסם

ברכב יש מספר צינורות, אם לפחות היית מעלה תמונה. אבל לא, אם הצינור קרוע כנראה תצטרך להזמין צינור חדש לפי מק"ט. זה לא ממש הולך לפי גדלים.

פורסם

זה הצינור שמחבר מהמצערת לבית פילטר אוויר... הוא יבש וסדוק... אפשר להחליף לצינור אחר מתאים של כל חברה?

פורסם

בד"כ לא תמצא צינור "מתאים של כל חברה" כי הצינורות האלה יעודיים לרכבים\מנועים ספציפיים.

ברמת העיקרון כל עוד הצינור בעובי המתאים ועם קוטר פנימי מתאים וכמובן באורך המתאים אז לא אמורה להיות בעיה.

בד"כ פשוט הרבה יותר לקנות צינור חדש מקורי\חלופי מתאים למנוע ולא להתעסק בשטויות וקומבינות.

פורסם

לא, לא תמצא צינור אחר. הצינור המקורי הוא בקוטר הנכון ועם הכיפופים המתאימים, זה לא כל כך פשוט.

פורסם

הציעו לי תושבות תוצרת תאילנד לסטארלט. האם מומלץ? מקורי עולה המון בטויוטה. החלופה התאילנדית טובה?

• תוכן חדש...