Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אצלי במגאן הקדח 1.60

מצאתי ג'אנטים במחיר טוב בקדח 1.66, האם אני יכול להרכיב אותם?

מה עלי להוסיף? ספייסרים?

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון ל-60.1 ו-66.1.

מאחר והקדח במגאן קטן מאלו של החישוקים בהם אתה מעוניין, אתה זקוק לטבעות מירכוז בלבד.

כאלו לדוגמה: http://www.hubcentric-rings.com/why_hub_centric_rings/

בעבר נעזרתי ב-מ.י.ח. בראשון לציון כדי למצוא כאלו, אבל אני מניח שבמקומות ממכר של חישוקים או צמיגיות מסויימות גם ניתן להשיג אותם.

פורסם

מה עלות ממוצעת לטבעות מרכוז?

ומה החומר המומלץ?

ראיתי שהן קיימות במגוון חומרים באיביי, האם משם יותר זול?

פורסם

לא זוכר, זה היה מזמן.

אבל ענין של עשרות שקלים לדעתי, לא מעבר.

אין משמעות אקוטית לדעתי לחומר, מאחר וכל תפקידן לדאוג למירכוז החישוקים על הסרן/נאבה.

את העומס נושאים הברגים.

פורסם

ניהלנו על זה דיון לא מזמן. גם אני טענתי שהעומס נופל רק על הברגים אבל מסתבר שלא, לטבעת המרכוז יש חשיבות גם לאחר הרכבת הגלגלים על הנאבה וסגירת הברגים.

לדעתי טבעת המרכוז הטובה ביותר היא מאלומיניום. כמו שכתבו לך כאן ניתן למצוא כאלה באי-ביי בכמה עשרות דולרים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552488-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9D

במעבר על השרשור שוב, לא ראיתי התייחסות לחשיבות החומר ממנו הטבעות עשויות, כן לגבי תפקידן.

הן סטטיות לחלוטין למיטב ידיעתי בין החישוק לנאבה, ולכן מעבר למרכוז הראשוני ושמירת המיקום בסיוע הברגים, אני לא רואה איך יש עליהן עומס חריג שבעקבותיו נדרש שיהיו עשויות מאלומיניום.

לא נתקלתי בתופעות חריגות בשימוש של שנים בטבעות עשויות פלסטיק (ABS אני מניח, לא זוכר).

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, אחרי הכל החומר מהן טבעות עשויות הוא חומר קשיח.

חבר שנוסע שנים עם טבעות מדווח שהן נשברות לאחר כמה סבבים של פירוקים-הרכבות של הגלגלים. הוא העדיף לקנות טבעות מרכוז מאלומיניום, עלה לו 16$ כולל המשלוחה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מניח שגם החום שמגיע מהבלמים לא עושה להם חסד לאורך זמן.

בסה"כ, אלומיניום בהחלט יהיה יותר עמיד ולא מדובר בעלויות היסטריות.

פורסם
יכול להיות שאתה צודק, אחרי הכל החומר מהן טבעות עשויות הוא חומר קשיח.

חבר שנוסע שנים עם טבעות מדווח שהן נשברות לאחר כמה סבבים של פירוקים-הרכבות של הגלגלים. הוא העדיף לקנות טבעות מרכוז מאלומיניום, עלה לו 16$ כולל המשלוחה.

האם ידוע לך מהיכן הוא הזמין? אני מוצא במחירים יקרים בלפחות פי 2

• תוכן חדש...