Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לובינסקי טרייד הציעו לי היום C4 מליסינג עם 90-100 אלף קילומטר, כולל השבחה ויישור קו מלא + אחריות וטיפולים לשנתיים במחיר של 35 אלף ש"ח. לדברי הנציג הרכב מגיע ברמת אבזור יפה (מחשב דרך, קרוז קונטרול וכו')

אשמח לשמוע את דעתכם בייחוד בהתייחס למנוע ולגיר (יש לי חשש מגיר צרפתי"עצל" ומנוע שלא סוחב. הטראומה הכי קרובה שאני זוכר זה סיבוב שעשיתי במגאן 2 2006 ... ).

יש מצב גם ליהנות ממנו ?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. אל תקנה רכב ללא נסיעת מבחן.

2. השילוב מנוע/גיר בסיטרואן C4 מ-2009 הוא ותיק, אמין ודי מוצלח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוא נעשה לך את זה קצר - שים מודעה פיקטיבית ביד2 כאילו אתה רוצה למכור C4 שנת 2009 ב- 20,000 ש"ח. אתה לא תקבל אף טלפון. למה? כי לובינסקי טרייד הרגו סופית את השוק. הם מוכרים כאלו ב- 45% מתחת למחירון, ועדיין יש להם מלא כאלו מעלים אבק במגרשים. בשביל זה הם המציאו את המבצע, שרק קובר את המותג הזה עמוק יותר בפח.

פורסם

ללובינסקי יש כמויות גדולות של מכוניות C4 (רובן יוצאות ליסינג) שהם לא הצליחו למכור ועומדות כמו פגרים במגרש הענק בגלילות. תבדוק כמה זמן המכונית שמוצעת לך עמדה במגרש, אם היא עומדת תקופה ארוכה (יש גם כאלו שעמדו יותר משנה) אזי מדובר בפועל בגרוטאה אשר רק מבצע רסטורציה מקיף יכול להציל.

כחבילה, הדגם הזה מוצלח (מוצלח יותר מהדגם העדכני שהחליף אותו, מבחינת אמינות) ומהווה קנייה מצויינת של מכונית משומשת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

קניתי רכב כזה שנתון 2009 מלובינסקי לפני שנתיים וחצי ,64 אלף קילומטר.עד עכשיו חוץ ממצבר הרכב הפגין אמינות טובה מאוד

(כרגע 100.000 קילומטר )נקנה ב 45.000 אלף שקל

פורסם
לובינסקי טרייד הציעו לי היום C4 מליסינג עם 90-100 אלף קילומטר, כולל השבחה ויישור קו מלא + אחריות וטיפולים לשנתיים במחיר של 35 אלף ש"ח. לדברי הנציג הרכב מגיע ברמת אבזור יפה (מחשב דרך, קרוז קונטרול וכו')

אשמח לשמוע את דעתכם בייחוד בהתייחס למנוע ולגיר (יש לי חשש מגיר צרפתי"עצל" ומנוע שלא סוחב. הטראומה הכי קרובה שאני זוכר זה סיבוב שעשיתי במגאן 2 2006 ... ).

יש מצב גם ליהנות ממנו ?

הרכב ברמת איבזור יפה אבל זו הרמה הבסיסית שיובאה לארץ. (SX).

אכן יש בקרת שיוט ומחשב דרך.

תיבת הילוכים היא אותה תיבה בדיוק שיש במגאן (באמת אותה תיבה 1 ל 1 רק מותאמת לרנו). מנוע גם כן בעל מאפיינים דומים מאוד, רק ללא תזמןן שסתומים משתנה שיש במגאן באותם שנים. יותר אמין אבל בטוח לא יותר חזק. אותם ביצועים +/- כמו במגאן.

מכונית מודל 2009 שרשומה ברישיון יד ראשונה על שם חברת ליסינג עומדת באחסנה (בחוץ) מעל שנתיים.

כלומר היא צריכה טיפול מקיף לפני שמתחילים להשתמש בה. (מה בדיוק מתבצע במסגרת יישור קו שהם עושים?)

פורסם

מכונית (ועוד משומשת) שעומדת תחת כיפת השמיים מעל שנתיים, ישר לגריטה!

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שוחחתי איתם שוב. נציג המכירות אישר כי אכן אלו רכבים שעומדים בבונדד. לדבריו אם זה מאוד מפריע לי הוא יוכל לחפש לי במלאי רכב שלא עמד הרבה זמן (יחסית...). בכל מקרה עם מתחייבים להשבחה מלאה ומושלמת של הרכב בנוסף לשנתיים אחריות. בשיחה זו הוא גם אמר שניתן לקבל גם פיז'ו 308 בתנאים דומים. מה דעתכם עדיף בשנת 2009, פיז'ו 308 או ביטרואן C4 ? האם מדובר באותו גיר ומנוע?

פורסם

לא מדובר באותו גיר ומנוע בדובר במנוע שפותח בשיתוף עם ב.מ.וו פחות מוצלח ופחות אמין. לדעתי לך עם ה-C4.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא כן אותו גיר, לא אותו מנוע.

המנוע הישן שיש ב С4 דור ראשון (1.6 110 כ"ס) יותר פשוט, פחות רגיש ויותר אמין ממנוע 1.6 120 כ"ס שיש ב 308.

חוץ מזה לדעתי C4 נראית חיצונית פי 100 יותר טוב.

פורסם

אני די מפחד מהגיר. פחות מהאמינות (ביחוד שיש לי שנתייםאחריות מלובינסקי) אלא מזה שהוא מסרס את המנוע, בייחוד שאני רגיל לגיר ידני. נסעתיעל מזדה 3 והגיר היה לי בסדר מבחינת התגובות (פחות אהבתי שהוא רק 4 הילוכים. ה- DSG 7 הילוכים של קבוצת VW היה לי הרבהיותר נעים לנהיגה). עד כמה הגיר של הסיטרואן הזו מגיב באופן דומה למאזדה?

אם כבר פותחים את העניין, בכלל רציתי טויוטה RUN-X (נהגתי עליהבעבר ומאוד אהבתי. גם את הנסיעה, גם את השילוב מנוע-גיר, איך שהרכב"יושב" על הכביש וגם את איכות החומרים וההרכבה. היפנית הראשונה שהפתיעהאותי...). אבל בתקציב של 35 אלף ₪ אני מביא רכב יד שניה מודל 2004-5 עם כ-100 אלףק"מ (כלומר, אני יורד כ-5 שנים בשנתון), בלי אחריות וברמת אבזור נמוכהמשמעותית מהסיטרואן C4, בייחוד בכל הקשור לאבזור בטיחות (קשיחות מרכב, כריות אויר ומערכתמניעת החלקה).

אשמח לשמוע תגובות להשוואה בין שני החלופות.

פורסם

מה אני אגיד לך...מאזדה 3 זריזה יותר, במיוחד בזינוק ראשוני מהמקום.

וגם באופן כללי גיר של מאזדה פועל מהר וחלק יותר.

יש ב C4 עם מנוע 1.6 אוט' תחושת כבדות מסויימת, זה לא רכב מהיר.

יש אנשים שזה מפריע להם ויש אנשים שחושבים שזה בסדר גמור. תלוי גם איזה רכב יש לך היום או היה קודם.

אתה צריך לנהוג על האוטו ולראות איך זה מרגיש לך.

פורסם (נערך)

ב 35 אלף יש פוקוס 2009 יד שניה שאנשים קנו מליסינג = רכב מתוחזק ומטופל, שלא עמד בשמש

בעריכה:

כנ"ל גם לאנסר 1.8 2009 שהרבה יותר זריזה וחסכונית

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=330&FromYear=2009&UntilYear=&Auto=&fromPrice=1000&untilPrice=35000&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=150000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=

&fromHand=&Hand=2&Color=&Info=

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני די בטוח שאפשר לקנות C4 2009 יד 2-3 בשוק הפרטי בפחות מ 35.000 ש"ח.

העסקה שמציעים לו כוללת יישור קו, החלפת מצבר, טסט, אחריות לשנתיים + טיפולים.

הדברים האלו עולים כסף, הכסף הזה נוסף על המחיר הגולמי של הרכב שכאמור נמוך יותר בכמה אלפים טובים.

• תוכן חדש...