Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האחריות אכן רחוקה מלהיות מושלמת, אבל זה טוב יותר מהכלום שאחרים מציעים... מי הציע לך c4 טורבו במחיר הזה? באיזה סוכנות? נשמע לי טוב מדי מכדי להיות טוב...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים לב שזה לא מחיר של רכב למכירה שנמצא אצל לובינסקי, אלא מחיר שהם הציעו ל eyalzo תמורת הרכב שלו.

פורסם
אכן באותה בעלות, וסבירים בהחלט.

לי יש ניסיון לא טוב עמם (פספוס תאונה). כמו כן כלל הברזל ברכישה ממגרש (ובכלל) הינו בשום פנים ואופן לא ללכת למכון שהסוחר מציע.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לטווח הרחוק, מבחינת עלויות תפעול, ה C4 עם מנוע 1.6 110 כ"ס תהיה יותר אמינה וזולה בטיפולים מ 308. ה 308 יותר טובה כי היא יותר חדשה וגם הוצגה שנים אחרי ה C4. מאידך, המנוע הוא לא שיא האמינות (בלשון המעטה) והייתי נזהר רק בגללו.

אם הולכים על רכב מלובינסקי, חשוב לי לציין ש:

1. אם הרכב לא עשה טיימינג עד היום (והוא על הטיימינג המקורי שיצא משערי המפעל) ומדובר ברכב ממודל 2009 - יש לבצע מיידית (!).

2. בלמים: במידה וזה רכב שעמד שנתיים, להחליף הכל (אני הייתי מחליף 4 צלחות, רפידות בכל הגלגלים, וכמובן נוזל בלמים).

3. מערכת קירור: לדעתי כדאי לבצע רענון נוזל קירור לרכב שעמד שנתיים.

4. במודל 2009 - לבדוק מזגן ולבדוק שאין "היסטוריה" עליו. במידה ויש תקלה - האחריות של לובינסקי תכסה עליו (לרוב: מאייד פנימי דולף).

אני דווקא חושב שלוביסנקי תמחרו לאורך השנים את ה C4 במחיר גבוה מידי, וזו הסיבה שהם נתקעו איתן הרבה זמן ועכשיו הם מוכרים במחירים שפויים יחסית. ניסו לעשות עליהן קופה יפה בחסותו של מר לוי יצחק ואכלו "להקרדה" של מכוניות עומדות שנתיים + אובדן ערך (ועלויות אחסנה) מטורפות. תחזיקו פחות שטח, תמכרו יותר בזול ותעיפו... עדיף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק על התשובה המפורטת.

הרכב "עמד" כחצי שנה ולא שנתיים. הבעלים הקודם אמר לי שהוא החליף את הרכב לאישתו כי באה לו הקריזה פתאום. הוא נשמע לי מאוד אמין. הוא בכלל לא ידע שהרכב עשה טיימינג וברקסים חודש לפני הטרייד ששאלתי אותו למה השקיעו ברכב ממש לפי טרייד. לדבריו יש יועץ במוסך המרכזי שמטפל להם ברכבים במשפחה. אישתו מכניסה את הרכב, הם עושים מה שצריך והוא רק משלם. הוא נשמע לי אמין מאוד.

השאלות שלי:

האם כשהרכב עמד רק חצי שנה והוא עבר ממש לפני טיימינג וברקסים, עדיין יש להחליף?

ברמה הפרקטית, מישהו יודע אם זה ריאלי שהם יעשו את כל הטיפולים הללו ? מבין הרשימה של איציק, בנסיבות הללו על מה כדאי להתעקש?

• תוכן חדש...