Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

AoPdjyBzFio8PBk8jBPev1ynSGCua3GYWpJQ9T1fvPVa.jpgAjrV2W80x2avFpuRZuTfrBWTx_7mA4JcsXZyRboYjRxP.jpg

ניסן אקו מיקרה - 2012 ידנית

87,000 קילומטר

יד ראשונה

הבחור דורש 40

הכל בסדר והכל יפה בבדיקה מלבד הקלאצ' והגיר האחורי חורק.

האם באמת לגיטימי שקלאצ' יהיה לקראת סוף חייו ב87,000 קילומטר?

נכון, מדובר ב36,400 בשנה (שזה המון!) אבל ריאלי?

אני מנסה לחשב את צעדיי הבאים מול המוכר, אמרנו שיום ראשון נסגר ונחליט, ברמת העקרון במידה והבוחן צודק זהו קנס של לכל הפחות 4,200 (קיבלנו הצעת מחיר ממוסך מורשה ניסן).

Seat Mii 3Doors

פורסם

הבדיקה טובה,המצמד בהחלט יכול להיות גמור במידה ולא נסעו נכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מאמין שקלאצ׳ ברכב הזה צריך להיות יקר כל כך.

חוץ מזה, הבדיקה פיקס ובהחלט יכול להיות שהקלאצ׳ זה כסת״ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבודק המליץ מאוד על הרכב, אך הסביר ממש את נושא הקלאצ, לא סתם רשם...

אמר שברמת העקרון הרכב נראה מטופל כמו שצריך, המנוע עובד מצוין וכו', מאוד ממליץ אך נושא הקלאצ' היא בעיה שממש קיימת.

Seat Mii 3Doors

פורסם

בגדול קלאצ' אמור להחזיק קצת יותר קילומטרים מזה. אם הקלאצ' הלך אחרי 90 אלף קילומטרים זה אומר שהרכב נסע בעיקר בתוך העיר או ננהג מידי פעם על ידי נהגים שלא ממש ידעו להשתמש בקלאצ'.

אגב, בשתי מיקרות ידניות מאותה שנה שיצא לי לבדוק לאחרונה גילינו שהוחלף גיר במסגרת האחריות. אולי זה קשור?

בכל מקרה 4200 ש"ח להחלפה של קלאצ' בניסאן מיקרה נשמע לי מאוד מאוד יקר. אבל כרגע זה משחק לטובתך - תשכנע את המוכר להוריד את הסכום הזה ממחיר הקניה ותתקן אחר כך בפחות.

פורסם
בגדול קלאצ' אמור להחזיק קצת יותר קילומטרים מזה. אם הקלאצ' הלך אחרי 90 אלף קילומטרים זה אומר שהרכב נסע בעיקר בתוך העיר או ננהג מידי פעם על ידי נהגים שלא ממש ידעו להשתמש בקלאצ'.

אגב, בשתי מיקרות ידניות מאותה שנה שיצא לי לבדוק לאחרונה גילינו שהוחלף גיר במסגרת האחריות. אולי זה קשור?

בכל מקרה 4200 ש"ח להחלפה של קלאצ' בניסאן מיקרה נשמע לי מאוד מאוד יקר. אבל כרגע זה משחק לטובתך - תשכנע את המוכר להוריד את הסכום הזה ממחיר הקניה ותתקן אחר כך בפחות.

הוא לא ירד כל כך הרבה... לרכב נשאר עוד 4 חודשים עד לאחריות.

במידה והרכב יירכש ב37-36.5 אני אמתין ואבצע את התיקון בעצמי במוסך לא מורשה.

למה בדיקת המנוע שייכת לאוודי A6 ?

האמת, בהחלט תמוהה!

Seat Mii 3Doors

פורסם

4200 לקלאץ'?

כמה עולה שיפוץ גיר אוטומט? 12000 ש"ח?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
4200 לקלאץ'?

כמה עולה שיפוץ גיר אוטומט? 12000 ש"ח?

זו ההצעת מחיר ממוסך מורשה.... אם יש ספק אעלה גם את ההצעת.

Seat Mii 3Doors

פורסם

אנחנו לא רומזים שאתה חלילה שקרן.

אנחנו רומזים שההצעה שקיבלת יקרה באופן מופרח ובקלות תוכל להוזיל אותה.

פורסם

באמת מחיר אבסורדי לגמרי, אני מאמין שניתן לסגור את הסיפור הזה בשליש מחיר, לכל היותר חצי מחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אנחנו לא רומזים שאתה חלילה שקרן.

אנחנו רומזים שההצעה שקיבלת יקרה באופן מופרח ובקלות תוכל להוזיל אותה.

שכחתי לציין שהיועץ אמר "זה עוד לפני הנחות" אז היינו מגיעים כנראה ל3 וחצי, טעות שלי... אבל עדיין לא מעט.

ולא נעלבתי, פשוט הייתי מעלה את הפירוט כדי שתראו מה עולה כמה שאולי הסתפחו רכיבים שאינם הכרחיים להחלפה בכל קלאצ' או משהו כזה.

Seat Mii 3Doors

פורסם
חדשה עולה 60 אלף במבצע שרץ עכשיו. הייתי מנסה לעשות את המאמץ

במידה והייתי מחליט לתת את המאמץ, כנראה שהיא לא היית האופציה לרכישה בתקציב כזה.

Seat Mii 3Doors

• תוכן חדש...