Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דבר כזה ?שמעתי שיש, רציתי להתעניין...ואם כן איך קוראים לזה ומה היתרונות והחסרונות, והאם זה חסכוני בדלק כמו ידני ?

פורסם

מה שאתה מתאר זה גיר רובוטי, בפועל אין דוושת קלאץ, אבל הקלאץ קיים, לא תפעול של הנהג- רובוטי

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
מה שאתה מתאר זה גיר רובוטי, בפועל אין דוושת קלאץ, אבל הקלאץ קיים, לא תפעול של הנהג- רובוטי

אפשר כמה סרטונים שמראים גם במצלמה את הפעולות ברגליים וגם שרואים את ההילוכים ביחד ?

כי בתכלס ידני זה כיף אבל לפעמים לא נוח ואוטומט זה באמת משעמם אז זה חלום אוטו עם הילוכים 1-6 אבל ללא קלאץ' גם כיפי וגם נוח

פורסם

יש גם יש. פרט לרובוטיים הסקוונסאליים היו הרנו טווינגו ואקספרס עם גיר EASY, שכלל העברה ב-H אך ללא דוושת מצמד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בשנת 1986 דייהטסו הוציאו דגם כזה של השרייד. שני הילוכים. ההחלפה בלי קלאצ'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש גם טיפטרוניק. בתכלס, במקום ה+/- כמה מסובך יהיה להעביר לתצורת H? השאלה היא רמת הביקוש.

אני לא הייתי מתנגד.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
יש גם טיפטרוניק. בתכלס, במקום ה+/- כמה מסובך יהיה להעביר לתצורת H? השאלה היא רמת הביקוש.

אני לא הייתי מתנגד.

אז תקנה 156 q-system, זה כבר קיים [emoji6]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בנוסף לדגמים שהוזכרו הייתה גם טויוטה יאריס 1.0 בשנים 2000-2001 עם גיר ידני וקלאץ' אוטומטי.

אם השאלה של פותח השירשרו הייתה מעבר לתיאורטית - היום כמעט ואין מכוניות עם קלאץ' אוטומטי (בלבד) על הכביש.

נשארו אולי בודדות מאוד.

ולכן לא ממש אפשר לקנות היום אוטו כזה.

היום יש גירים רובוטיים שיודעים לעבוד במצב ידני או להעביר הילוכים לבד.

פורסם

פרסומת לסנסוניק

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...