Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד מוגדרת לימוזינה בחוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכבי הסעה שונים יש הגדרות שונות בחוק, כמו רכב ציבורי, מונית, אוטובוס עירוני זעיר וכו'.

מה ההגדרה הנכונה עבור לימוזינה? וכן, כיצד החוק מגדיר לימוזינה (אורך, מספר מושבים, שימוש וכו')

אודה מאד למי שיש ידע בנושא ויוכל לחלוק.

פורסם

אז לימוזינה דורשת רישיון ב' רגיל בהנחה והיא הארכה של רכב סטנדרטי קיים (כמו הלינקולנים למיניהם)?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רכב פרטי בהגדרה הוא רכב שמושה הסיע עד 8 נוסעים.

נראה לי שגם לימוזינה עומדת בקריטריונים האלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם רשיון B מספיק - יש חשיבות גם למשקל. 4000 ק"ג למוציא רשיון B עד 2006, 2500 ק"ג למי שהוציא לאחר מכן.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

העלית כאן נושא מאוד בעייתי, שכולם מתעלמים ממנו.

לימוזינה איננה מוגדרת כרכב להסעת נוסעים בתשלום (לא שייך לחברתהשכרה/ חברת הסעות/ מונית).

הערה – גם במידה והיא מוגדרת כאוטובוס זעיר פרטי – אזי איננה מיועדתלהסעת נוסעים בתשלום.

לפיכך, במקרה של תאונה, חברת הביטוח תעשה מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב– תתנער מאחריות בטענה שהרכב שימש להסעת נוסעים בשכר כאשר הרכב אינו מיועד / מורשהלכך (ואולי גם הנהג אינו מורשה לכך).

מי שיפגע מכך הוא הנהג שמבצע עבירת תעבורה חמורה מבלי שהוא מבין את השלכת מעשיו (= יידרש לשאת בנזקים של הנפגעים).

• תוכן חדש...