Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מעצבן על Tires4U ופנצ'ריה ברמלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השנקל שלי:

1. לגבי האתר טייר פור יו - בשונה למשל מטייר קלאב (שזה אתר יבואן ואז מה שמפורסם זה באמת מה שיש), מדובר בסה"כ במנוע חיפוש של צמיגים ושל צמיגיות. הווה אומר, זה שראית שם צמיג פלוני לא אומר שיש אותו במלאי, אצל מי מהצמיגיות המפרסמות שם מחירים (למשל אצלי: ראיתי שם צמיג במידה שרציתי, לכאורה ניתן להזמין, אלא שבשיחה עם הצמיגיה הובהר לי שאין בכלל ואין אצל היבואן).

המסקנה שלי: אתר טוב לאיתור והשוואת דגמי צמיגים ותו לאץ

2. לגבי המידה הספציפית:

בדומה לכל מיני מידות נוספות, ובפרט, ידוע שמדובר במידה מאוד בעייתית, וגם אני חוויתי איתה בעיה.

הפיתרון: לרכוש צמיגים 185/60/15 84H המאושרים לקליאו 3 (לפי המידה אני מניח מדובר בקליאו הזו ואולי אני טועה, כך שזה לא פותר אותך מלעשות בדיקה קונקרטית על אחריותך!) ולאחר מכן ללכת לאשר במכון רישוי.

זה מה שאני עשיתי עם הקליאו של אחותי - ורכשתי פלקן 914 במידה הנ"ל (אגב, ממליץ). יש במידה הזו יותר שפע של צמיגים והמחירים זולים יותר. מעבר לכך מדובר בצמיג מעט רחב יותר ובעל חתך נמוך מעט יותר.

**סייג אחד: ממליץ ללכת, טרם ההחלפה, למכון בו תלך לאשר אח"כ ולקבל אישור (צילום אטודאטה) מאחר ולנסיוני, לא לכל המכונים היה אוטודאטה עדכני וחלקם הערימו סתם קשיים, לעיתים מחוסר ידע נוראי.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי האתר - לכן שאלתי בהתחלה אם מדובר עוד באתר הישן או החדש שעבר לעבוד עם יד2.

קיוויתי שאולי יחול שיפור בדיוק הנתונים שם לאור האיחוד.

• תוכן חדש...