Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת על שירות מעבר לים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים רכשנו 2 עכברים של חברת לוג'יטק מרשת מחשבים מאוד מוכרת.

לפני כשבועיים 2 העכברים הפסיקו לתפקד לגמרי.

חזרנו לחנות - אין עם מי לדבר.

המוכר אמר למזכירה כי היא חשמלה (!) את העכברים והם נהרסו :shock:

המזכירה לא הסכימה לוותר ושלחה מייל זועם לחברת לוג'יטק בצירוף החשבונית.

היום הגיעו 2 עכברים חדשים עם שליח של UPS עד לבית של חמותי בירושלים.

מה שיותר הדהים אותי שזה היה מבחינתם ממש בנאלי וברור שמגיעים לנו עכברים חדשים.

שירות מעולה, בלי שאלות ובלי וויכוח.

חבל שבארץ השירות נראה כמו הצרות שלי.

IMG-20150212-WA0010.jpeg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לוג'יטק העולמית ידועה בשירות טוב ובמשלוח מוצרים חדשים עד לבית הלקוח.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ניר,

אשמח אם תציין את כתובת המייל שלהם או איך אני יוצר איתם קשר (לא כ"כ הבנתי מהאתר שלהם איך יוצרים קשר). רכשתי עכבר מארה"ב שנשלח ארצה ישירות, והוא התקלקל. מדובר על G700s.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

~

מעניין. אמא שלי עוברת כבר 15 שנים מ-Trackman אחד למשנהו (מוצר ותיק של לוג'יטק), וכשהאחרון התפגר אחרי שנה וקצת (במקום הארבע-חמש הרגילות) היא פנתה ליבואן, בנדא מגנטיק. הם יצאו מגדרם בשביל להחליף לה את העכבר באחד חדש וכשהסתבר שהדגם שברשותה אינו מיוצר יותר הביאו לה דגם מתקדם יותר ואלחוטי בתוספת תשלום סמלית. סה"כ חוויית השירות שקיבלנו שם הייתה מעולה.

מסקנה: הבעיה היא כנראה בחנות. לדעתי שווה לכם לעדכן את היבואן בנושא.

פורסם

איפה העכברים של פעם שהחזיקו 7 שנים בקלות? (זה עם הגולה).

כל שנה אני מחליף עכבר, במקרה היום קניתי עוד אחד - היה מבצע בסופר של רמי לוי, עכבר של GPT ב- 10 שקלים... כבר אין טעם להשקיע.

העכברים שנהרסו סבלו מבעיה של לוחצים פעם אחת פותחים 7 חלונות, או לא מגיבים. היום אין שום מוצר אמין.

פורסם

העכבר שלי לוג'יטק חי כבר 3 שנים של שימוש יומיומי (אני עובד מול מחשב רוב היום) ושרד עשרות נפילות.

העכברים עם הסנסורים המכניים לא היו מדוייקים גם כשהיו חדשים.

:turn-l:
פורסם

כל שנה אני מחליף עכבר, במקרה היום קניתי עוד אחד - היה מבצע בסופר של רמי לוי, עכבר של GPT ב- 10 שקלים... כבר אין טעם להשקיע.

העכברים שנהרסו סבלו מבעיה של לוחצים פעם אחת פותחים 7 חלונות, או לא מגיבים. היום אין שום מוצר אמין.

לא יודע, הרייזר ממבה שלי עובד כמו חדש כבר מעל 7 שנים. הוא נפל, התלכלך, ועובד שעות רבות כל יום. גם הלוגי׳טק 518 שלי שנמצא בשימוש יומי במשרד עובד נהדר כבר מעל 5 שנים.

כנראה שכן יש מוצר אחד או שניים אמינים היום.

!AWDSOME

פורסם

אני אוסיף מילה טובה על LOGITECH

הכל התחיל עם עכבר גיימינג G5 שנרכש בזמנו ב275 ש"ח, כשהעכבר היה נחשב לאחד מהHIGH END מה שנקרא, לעכבר 3 אחריות בתאכלס, אבל אחרי כ-4 שנים הוא התפגר, פשוט הפסיק לעבוד לפעמים לכמה שניות וחזר, שלחתי הודעה ללוג'יטק, אמרו לי לצלם להם קבלה, למזלי היה לי, אמרו לי שאומנם עברו מעל 3 שנים, אבל ישלחו לי עכבר חדש, בגלל שהדגם G5 כבר לא היה מיוצר, קיבלתי עכבר G700 שהוא עכבר יותר טוב, יותר מתקדם ויותר יקר, עם משלוח UPS עד הבית - לא הייתי מצליח לחלום על שירות כזה גם אם הייתי בLUCID DREAM

בגלל האיכות הטובה והשירות המושלם, כשרכשתי רמקולים ידעתי כבר מאיזה חברה ארכוש ואז נרכש סט 5.1 של לוג'יטק X-530, בזמנו עלה כ-350 ש"ח - לאחר כשנה התחילו רעשים מוזרים מהרמקולים, מייל קצר בצירוף קבלה ושליח UPS באותו שבוע מהולנד אצלי בחניה עם סט חדש של X-530.

אחרי זה רכשתי כבר אוזניות גיימינג והפעם G930 מאיביי במחיר של כ-600 ש"ח, לאחר שנה וחצי כנראה ששקע הUSB באוזניות מסר את נשמתו לבורא - אוזניות חדשות נשלחו אלי, אך הפעם רק לאחר שקודם כל שלחתי אליהם את הG930 שלי לאבחון התקלה, כמובן שקיבלתי שליח UPS שהגיע אלי הביתה, אסף את האוזניות התקולות, וכעבור כשבוע כבר קיבלתי זוג חדש.

מצד אחד - המוצרים התקלקלו, מצד שני - השירות היה מושלם ומעל המצופה.

הG700 משרת אותי עד היום, הX-530 יושבים אצלי במחסן במצב תקין והG930 לצערי עם שוב אותה תקלה - כנראה מוצר בעייתי בכללי, רק שהפעם לא הרגשתי צורך לממש אחריות כי אני בקושי משתמש בהם.

פורסם

ya_pl, כנס לכאן http://support.logitech.com/ שם הנציגה שמולה התנהלנו - Madelene e.

derish, בכל מקרה כבר רכשנו עכברים אחרים (מיקרוסופט) כי אי אפשר להשבית 2 עמדות, ולערב את היבואן בשביל 200 ש"ח נראה לי מיותר. מה שבאמת עיצבן היתה התשובה הדבילית של המוכר בחנות.

לגבי שם הרשת, זה די ברור. ההתנהלות בסניפים שם זה כמו "עזרא ובניו" בשעות השיא.

פורסם

אדוני קונה עכברים ב2$ ואז מתפלא?

פורסם
לערב את היבואן בשביל 200 ש"ח נראה לי מיותר.

לא בשביל הכסף אלא מתוך אידאולוגיה, שידעו מי מוציא שם רע למוצרים שלהם.

מצד שני, עם כמות המכירות בחנויות האלה שאתה מציין, ספק אם יהיה משקל רב לקומץ לקוחות לא מרוצים.

פורסם

לערב את היבואן בשביל 200 ש"ח נראה לי מיותר.

לא מיותר, אם היבואן מוכר מוצרים פגומים אז שיחליף או שיחזיר את הכסף.

אני פעם החזרתי להום סנטר מאוורר עמוד רגיל שקניתי משם ב- 69 ש"ח, כי הוא הפסיק לעבוד בתקופת האחריות. התעקשו לשלוח למעבדה לתיקון, שלחו ולא הצליחו לתקן כי הלך המנוע. החזירו לי את הכסף והלכתי לקנות מזגן.

אדוני קונה עכברים ב2$ ואז מתפלא?

רק האחרון עלה סכום כזה, אלו לפניהם היו של כל מיני יצרנים יקרים בסביבות 100 ש"ח. החלטתי שאני לא משקיע בעכבר יותר בעקבות ריבוי התקלות.

פורסם

ן.

לא צריך גולה בשביל שבע שנים. יש לי עכבר לייזר של מיקרוסופט, זה הלבן הקלסי, מס' שנים עובד כמו סוס !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא צריך גולה בשביל שבע שנים. יש לי עכבר לייזר של מיקרוסופט, זה הלבן הקלסי, מס' שנים עובד כמו סוס !

אותו כנ"ל, רק שאצלי צריך הרבה דימיון בשביל לנחש שהצבע המקורי שלו היה לבן :-P

• תוכן חדש...