Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנועי ה500 שוב: HONDA CB500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האבסורד הוא שבארה"ב אופנוע כזה לא עובר את ה6 אלף $.

בהגזמה.

שהם בדיוק 60K ש"ח.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שהם בדיוק 60K ש"ח.
$1 = שישה שקלים?

שיהיה מצב כזה, אונפוע כזה יעלה 100 אלף שקל.

לא באתי בטענות אל הונדה ספציפית, אלא על המיסים והעלויות הנלוות על כלי הררכב בארץ. כל פעם זה מעורר בי זעם השערוריה הזאת.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
$1 = שישה שקלים?

לא באתי בטענות אל הונדה ספציפית, אלא על המיסים והעלויות הנלוות על כלי הררכב בארץ. כל פעם זה מעורר בי זעם השערוריה הזאת.

1$*5.1 (שער דולר ליבוא) + 105% מיסים = 10.45 ש"ח.

לכן סביר מאוד שאופנוע שעולה בחו"ל 6K$ יעלה בארץ 60K ש"ח.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
$1 = שישה שקלים?

חחח הרגת אותי :-P מילא תיקנת אותו, אז זה 10 שקלים ולא 6....

בכל מקרה אולי אפשר לשים יד בסכום הזה על אופנוע יותר מפלצתי, אבל מה אם אתה בטווח האסור של עד גיל 21? this is the best u might get...

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי את האבסורד במדינה הזאת, שככל שהנפח יורד ככה המחיר היחסי של האופנוע עולה?

מה הפואנטה? הרי מבחינה בטיחותית עדיף כלים עם נפח יותר נמוך(למעט 50 סמ"ק).

אז למה CB500 חדש בניילונים עולה 60 אלף? ולמה R6 חדש עולה בסביבות השמונים? ו-R1 עולה מאה וקצת?

פורסם

כמו שאוהד אמר אני הוא אותו אחד "שחטף" את הראשון

ומשיחה שערכתי לא מזמן עם אחד העובדים בהונדה הם מכרו כבר מעל 10 כלים (אני לא זוכר מספר מדויק)

ומכל הכלים שהגיעו לארץ נשאר להם רק 1

אם אתה חושב על לקנות אופנוע לתקופה קצרה תלך על GS\ER\CB או כל 500 אחר משומש

לדעתי לתקופה קצרה חבל ללכת על חדש

אם אתה מתכנן אופנוע "לגדול איתו" לתקופה ארוכה יחסית ואתה מוגבל רישיון אין אופנוע מתאים ממנו לדעתי

המחיר ד"א יותר יקר מהGPZ והGS500F בכמה אלפים בודדים ובהונדה יש עסקאות נוחות של תשלומים

ולעומת עסקאות הליסינג של עופר אבניר ומטרו זה כבר נהייה מחיר ממש דומה ואולי אפילו עם יתרון קל להונדה

ובתמורה אתה מקבל אופנוע שחוץ מהמנוע הוא 600 מתון ולא 500

נסיעת מבחן על ההונדה ונסיעה על הכלים האחרים תתן תחושה ותעזור הרבה יותר מכל העיצות שניתנות

אחרי הכל השיקול הוא אישי שלך

כמו שציינתי הדברים נכתבו ע"י בעלים של CBF500 ויכול להיות שאני לא הכי אוביקטיבי

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

חובה כמו לכל אופנוע מעל 250 כ3600

ומקיף (אני חייב בגלל העיסקה של התשלומים) כ6000 שקל :roll:

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אני בשלבי הוצאת רשיון עד 500 עכשיו, ואפילו משהו כמו הGS500 (תודה לאל שזה לא DR350 מונמך...) עושה לי חשק לאופנוע כביש. זממתי על קטום לשטח, אני עדיין זומם למעשה, אבל לאט לאט רכישת אופנוע כביש נראית לי יותר ויותר סבירה. אני מקווה שאני אצליח להתנגד לדחף.

אגב, כמה עולה ביטוח חובה לכלי מתחת ל250 סמ"ק?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לעזאזל, חשבתי על זה יותר ויותר בימים האחרונים, והCB500 הארור הזה מוצא חן בעיני :|

היום טלפון להונדה. הKTM יחכה (עד מאי).

(אם אי פעם עלתה בדעתכם סיבה למה לא לקנות אופנוע כביש, עכשיו זה הזמן להזכר בה...)

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
ומכל הכלים שהגיעו לארץ נשאר להם רק 1

הרשה לי לתקן אותך. החל משעה 12, לא נשארו כלים בכלל ;-)

פורסם
הרשה לי לתקן אותך. החל משעה 12, לא נשארו כלים בכלל ;-)

לפחות תנהג על משהו ידני אחרי הכל (גם אם חסרים לו 2 גלגלים :wink: )

תתחדש!

גיא

פורסם

תודה, תודה. זה בצבע כחול. רציתי שחור, לא היה (רק עוד 3 חודשים). נחמד, נחמד.

באמת נחמד. מאוד.

פורסם

תתחדש

אני הכי אוהב את הכחול (אני ממש לא אוביקטיבי כמובן) למרות שגם השחור והכסוף יפים מאוד

יש לך מושג מתי אמור להגיע עוד משלוח (בשביל חבר)?

בניאס.jpg

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...