Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שאין לי נסיעות בינעירוניות רבות כל כך, אני באמת לא יודע למה הנסועה שלי גבוה כל כך.....

בכל אופן תודה על ההמלצות.... אבל אני רוצה להקשות עליכם מעט. אם היה לי תקציב גדול יותר באופן משמעותי, נומר 200-250 אלף האם יש רכבים טובים יותר ברמה המכאנית, הטכנולוגית ותצרוכת הדלק (פחות מעניין אותי העיצוב) הייתם ממליצים אחרת? (אני רק אומר שאני לא כלכך מעוניין ברכב ענק או מנהלים אלא במשפחתית)

פורסם

200-250 אלף אתה קופץ מדרגה מבחינת סוג הרכב לרכב פרמיום (מנהלים גבוה) , מבחינה מכנית יהיו יותר מנועים משופרים, מנועים גדולים יותר , אבל ההבדל העיקרי הוא באמת בעיצוב ובאבזור, מצד שני הביטוח ואחזקה גבוהה בהרבה. לגבי אמינות אני חושב דווקא שהאמינות של הרכב יורדת והרכבים האלה דורשים יותר טיפולים שגם יהיו יקרים יותר ובסופו של דבר שתגיע למכור את הרכב אז אתה תאבד הרבה יותר כסף.

פורסם

אם צריכת הדלק היא פרמטר חשוב - אז כן, קח קאמרי היברידית חדשה ולא תצטער, או אם אתה מעדיף משפחתית ולא מנהלים (לא כ"כ ברור לי למה אם זה התקציב שלך) - אז אפשר לקסוס ct200 שחסכונית כמו הפריוס בערך.

כמובן שיש עוד הרבה רכבים בתקציב שציינת שטובים טכנולוגית מרכבים עד 150. סתם לדוגמה ואם נישאר בהיברידיות - לקסוס is 300h.

אפשר גם דיזליות כמו סופרב או פאסאט או אוקטביה או ix35.

פורסם

לא קונים רכב ב 200,000 כדי לחסוך, אם אתה לא מהמתלהבים מרכב מסוים ולהוציא עיניים לשכן זה לא העניין שלך, בסופו של דבר אתה צריך רכב שמביא אותך מ A ל B בצורה נוחה חסכונית ואמינה (יש דברים טובים יותר לעשות עם הכסף מאשר להשאיר אותו במוסך או בתחנת הדלק).

מאוד נחמד לנהוג בטוראג אבל כשמקבלים חשבון של 20,000 שקל על בית מצערת (כן שמעתי על זה) אז חושבים על החופשה השנתית שעפה מהחלון.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

טוב, אני אפרט את זה קצת יותר כדי שתבינו. אבא שלי הוא נכה צהל והוא זכאי לרכוש רכב פטור ממס. כך שאם אקנה רכב ב-280 אלף אשלם בסביבות 100 אלף שח. אני רציתי משהו שמתאים יותר לזוג צעיר לקראת הקמת משפחה וממש לא בא לי להוציא עיניים לאף אחד. אומנם אני חוסך המון בהוצאה הראשונית אבל אני רוצה להיות מסוגל לעמוד גם בתחזוקה השוטפת של הרכב (ביטוח,דלק,טיפולים) אני ממש לא אדם עשיר.

פורסם

שים לב, מיסוי על מכוניות היברידיות נמוך יותר מאשר על מכוניות בנזין ונמוך באופן משמעותי ממכוניות דיזל.

לכן שווה לבדוק אם כאשר אתה קונה מכונית שהמיסוי עליה נמוך אתה עדיין מקבל את אותה הנחה.

בכל מקרה אם אתה צריך רכב בעל עלויות אחזקה ודלק נמוכות אין לך מה לחפש רכב גדול ומפואר, תקנה משהו משפחתי עממי.

פורסם

במקומך, הייתי הולך על יונדאי ix35 דיזל בגרסה היקרה ביותר - כ-220.

רכב מרווח מאוד ונוח, בגאז' ענק, מאובזר, חסכוני, חזק וצפוי להיות אמין וזול לאחזקה.

פורסם

החלפתי השבוע לקיה ספורטאג'. שמתי על הרכב הזה עין הרבה זמן, וכשהוציאו את ה1600 הזול יותר זה קרץ לי נורא.

אני (אישית) מאוד אוהב את הספורטאג'. מבחינת מחיר זה יכול להתאים לך ובכללי הקיה אמינות. מבחינת דלק היא לא שיא החסכונית, אבל אני לא הייתי פוסל אותה כאופציה.

פורסם

מסקרן הדיון הזה, אבל גם מאוד אופייני, מתחיל כרגיל באוטו משפחתי עם תא מטען מרווח, נוחות נסיעה וצריכת דלק חסכונית ומסתיים, איך לא, בג'יפ שאינו כל כך רחוק מתמונת הנגטיב של האמור. אז רציתי להמליץ לשואל להציץ ב 308 החדשה שיש לה תא מטען ענק, חיסכון בדלק בסגנון אלטו או הייבריד, נוחות נסיעה ושקט של מכונית ב 100K יותר, איבזור עשיר ומחיר שישאיר לא מעט לירות כעודף בכיס. אבל היא מאוד מופנמת בצורתה חיצונית וככזאת אין לה ולו שימצון של סיכוי ליד מין ג'יפ כזה כמו של השכנים, אז אני לא ממליץ..

פורסם

אחרי שציינתי שרכב יקר יותר הוא אופציה, אף אחד לא ציין את הטויוטה קמרי, מדוע? איננה מומלצת?

פורסם (נערך)

הטויוטה קאמרי מומלצת מאוד - לדעתי מומלצת יותר מכל הרכבים שציינו כאן.

אלא שבשל הנסיבות המיוחדות שלך, במסגרתן אתה קונה רכב פטור ממס - קניית הקאמרי היא המעשה הכי פחות חכם שניתן לעשות, משום שהיא נהנית בלאו הכי ממס כמעט אפסי, ואתה לא תחסוך ברכישה הרבה כסף.

לעומתה, היונדאי דיזל שהצעתי, מגלמת במחיר יותר מ-100% מס - כך שאתה תוכל לקנות אותה במחיר ממש זול, ובעשרות אלפים פחות מהקאמרי - למרות שלצרכן הרגיל מחירן כמעט זהה.

בכל אופן, אני חוזר על ההמלצה של היונדאי - רכב מעולה ומרווח מאוד, אמין, ובגרסת הדיזל גם חזק מאוד מאוד (40 קג״מ מומנט) ודי חסכוני.

עריכה אחרונה על ידי mogo
  • תוכן חדש...