Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב איבד שליטה בסיבוב קל . למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניות דעתי, אפשר רק לנחש מה גרם לאיבוד האחיזה. נסעתי שם יותר מפעם אחת, ולא זכור לי שהכביש שם חלק במיוחד. מצד שני, תמיד יכול להיות שקרה משהו לפני ויכול להיות שגם סתם לא הייתי שם הרבה זמן ואיכות האספלט כבר לא מה שהייתה פעם.

גם אם הוא בלם אל תוך הירידה, קשה לי לראות איך זה יכול היה לגרום להיגוי יתר, בהנחה שהצמיגים בסדר וכו'.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הסיבוב היה מתון והמתלים לא היו מועמסים באופן משמעותי לאורכו, אני רואה כאן שתי אפשרויות: 1. שמן על הכביש. 2. תקלה מסוימת ברכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא בקיא בתקן, לצערי אני חושב שחלק מהמתכננים לא מודעים לנוסחאות שמרכיבות אותו.

אני דבר ראשון כמו כל תקן אני מניח שהוא אומץ בחלקו מהתקן האירופאי\אמריקאי ו'שופצר בארץ'...

לצערי, ואת זה אפילו המרצים שלי לא מתביישים להגיד, המצוי הוא הרבה פעמים רחוק מהרצוי...

מובן.

תודה! :-)

פורסם (נערך)
חן, כבר כתבתי לך בעבר, אתה חזק מאד בתאוריה, אבל בפרקטיקה - אתה מנותק כמו חבר כנסת, אולי זה נובע מנסיונך בנהיגה, אולי מנסיונך ברכבים שהם לא 1.6 אוטומט (ומטה).

אני מעולם לא טענתי שאני נהג מירוצים מדופלם, אבל להגיד שהנסיון שלי הוא תאורטי בלבד זה טיעון זול לגופו של אדם. הטיעון שלי היה פשוט: בקרת היציבות יעילה לחריגות של עד 30% מהמגבלות. יותר מזה - ותעוף.

בקשר למהירות קריטית של סיבוב, המושג הזה גמיש מאד - יש פקטורים רבים שמשפיעים על זה וזה משתנה מרכב לרכב, מצמיג לצמיג ומסוג אספלט אחד לאחר (וזה לפני שהכנסנו זוויות כביש, מצב גלגול של הרכב, זווית קאמבר ועוד כמה עשרות גורמים שונים, לזרוק מושגים לאוויר זה נחמד, אבל פות"ש ביקש להבין ולא לחוות הרצאה 'עילאית ומתנשאת'.

כל אלו משוקללים בתגובה שלי. אני אגב נתתי לפותח השרשור תגובה מאוד פשוטה שתעזור לו להבין מהן הסיבות העיקריות להיגוי יתר כמו זה שחווה ואיך להימנע ממנו. התנהלות הדיון היא שגררה אותי לנוסחאות מתמטיות ואז גררה אנשים שכמוך לרטוריקה של כיתה ג'.

להבא, לפני שמר מהנדס תחבורה טוען משהו כנגדי בנוגע להתנהגות הרכב, שיתכבד ויקרא קודם את מיליקן את מיליקן. או, מאחר וטיעוניו מתבססים על "פרקטיקה", שיתרגל בצורה מבוקרת במעגל האצה ובשמיניה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...