Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון החדר שלי עבר שיפוץ מקיף וברצוני לרכוש לחדר רמקולים,

הגעתי למסקנה שעדיף לי לרכוש זוג רמקלים 2.0,

מחיפוש קל הסקתי שישנם 2 דגמי microlab solo6,solo5.

האם למישהו נסיון עם הדגמים הנל?

אשמח גם להצעות אחרות לרמקולים 2.0 בינוניים בעלי כניסת aux.

הכי חשוב שלא יהיו גדולים מדי(אמורים להיתלות על קיר גבס)

פורסם

במקום להסתבך עם חוטים מקיר לקיר, תבדוק אופציה של Samsung HWF355.

העפתי את כל הרמקולים מהחדר שלי ושמתי את זה. מתחבר ללפטופ עם בלוטוס ועושה עבודה נהדרת!

אגלה לך סוד- היית תקופה שסמסונג חילקה כאלה עם הטלוויזיות שלה ולכן כל יד2 מפוצצת בכאלה מוכרים חדש בקופסא בחצי מחיר

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שווה ליבדוק את הרמקולים של מיקרולאב, יש לי את הSOLO 7C החדש לסלון ו8C לחדר, באמת נישמעים סבבה למחיר שלהם ולא חסר עוצמה למי שגר צמוד לשכנים :-).

ה7C נותן יותר באסים אם זה העדיפות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

העניין הוא שאני צריך רמקולים שאני אוכל לתלות על קיר גבס,

את הסולו 7 שמעתי בעבר מספר פעמים והם ממש טובים, אך הם נורא כבדים וגדולים ויהיה קשה לתלות אותם, אם אפשרי בכלל,

מה גם שאני מעדיף לשלם קצת פחות

אז לסיכום עדיף לי לחפש משהו מסדרת סולו של מיקרו לאב?

פורסם

בחירת רמקול היא עניין אישי מאד. לכל דגם עקום ההענות שלו, ולכל מאזין יש טעם משלו הן בבחירת המוזיקה והן בצורת שמיעתה. וגם לאוזן של כל אחד מאתנו עקום הענות קצת שונה. הוסף לך את המאפיינים השונים של כל מקור קול ומגבר, שמשפיעים גם הם בדרך. לכן בחירת רמקול יכולה להעשות רק בדרך אחת - האזנה לדגימות של המוזיקה החביבה עליך דרך שורת דגמי רמקולים בחנות, ולהיות מוכן לכך שבחדר שלך הם יישמעו קצת שונה מאשר בחנות.

ממליץ לך להתעלם מכל המלצה בשרשור זה כיון שטעמם של המגיבים שונה מטעמך. הדבר היחיד שעשוי להשפיע הוא ניסיון רע של מישהו עם דגם שהתקלקל מוקדם מהצפוי.

ודבר אחרון - הסכום שאתה יכול להשקיע הוא קטן מאד, ואל תצפה לגדולות ונצורות מרמקולים בטווח מחירים זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ ביותר על SOLO של מיקרולאב, יש אצלי את ה SOLO 7C והסאונד שיוצא מהם מדהים, קניתי בעבר ב 700 שח וממה שאני יודע היום יש את ה 8C או את ה 9C במחיר דומה.

ללא ספק הרמקולים 2.0 הכי טובים ששמעתי בתקציב הנ"ל וגם יותר.

אגב כפי שכתבו מעלי זה נכון מאוד, עדיף לשמוע את הרמקולים קודם לכן לפני כיוון שכל אוזן היא שונה.

נ.ב אני לדוגמא שומע אלקטרונית ו 80-90, מאוד מרוצה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...