Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ודוד שלי החלטנו שאנחנו מרכיבים פילטר פתוח אז פירקנו את הפילטר המקורי ניתקנו את החיישן אויר כי הרכב נכבה והכל עבד רגיל חוץ מדבר אחד הטורים קצת שיחקו אז אמרתי לעצמי שבטח המחשב צריך איפוס ניתקתי את המצבר לרבע שעה והחזרתי מפה התחיל כל הבלאגן הרכב התחיל לקרטע ופשוט בקושי נסע רק עם כמות גז הוא היה מגיב אבל גם לא משהו אזהחלטתי שאני מפרק חזרה את הכל ומחזיר לאיך שהיה מה שקרה בעצם זה שבאמת הכל חזר לקדמותו חוץ מבעיה שברגע שאני נותן כמות גז קטנה אז הטורים קופצים מלמעלה למטה ואם אני מכניס לו טיפה יותר גז אז אני מקבל מן בעיטה כזאת הוא אפילו מפרפר טיפה בקיצור ניתקתי את המצבר שוב וזה לא עזר מה שכן הפילטר אויר המקורי פגום הגומייה מסביב מתפוררת ויש קצת בריחות אויר מהצדדים אז בבקשה חברים אם אפשר עזרה אני ישמח כי טחנתי על זה כמה שעות טובות והבעיה נשארה

אני מקווה שלא עשיתי לכם סלט כי הבעיה היא כנראה מהחיישן אויר אם יש איזה פיתרון לאפס את זה לנקות את זה משהו אני באמת יודה לכם מקרב לב חח רציתי סך הכל לשמח את דוד שלי ליום הולדת והכל השתבש...

• תוכן חדש...