Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול קיבלתי במתנה שפשוף קטן בפגוש האחורי, ויש עוד איזה 2-3 סימנים קטנים כאלה מהבעלים הקודמים של ה500.

האוטו יפה ושמור והכל, אבל אם אפשר להשקיע סכום לא גדול למישהו שיודע לעשות תיקוני צבע נקודתיים כאלה, כמו שPDR+ עושים אותו דבר רק עם מכות פח, אז זה משהו שאני אשמח לעשות ולהביא את האוטו למצב מושלם.

יש מקום כזה? אני לא מעוניין בצבעי רגיל שיודע רק לשייף את כל החלק ולצבוע מחדש, אלא בתיקון הכי נקודתי שיש.

מצורף תמונה של השפשוף החדש לפני ואחרי פוליש, להדגמה מה אני רוצה לתקן

IMG_20150122_180044.jpg

IMG_20150123_124040.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אתה יכול לעשות לבד. תקנה צבע בהתאם לצבע הרכב, נייר מים 2500 או 3000 וזהו. שפשף קצת עם נייר המים כדי להחליק את השריטה, נקה עם אלכוהול כדי להוריד שומנים, שים צבע בהתאם לצורך ושייף שוב כדי להחליק אותו.

הנה סרטון שעזר לי:

Paint Chip Touch-up -- /DRIVE CLEAN:

פורסם

אל תעשה בעצמך עם מכחול, זה אף פעם לא יוצא כמו שצריך. אם אתה רוצה רק לתת ככה בנגיעה אז עדיף לך לתחום את האיזור ועם צבע מתאים

ובעזרת מקל אוזניים לתת נגיעות קלות.

פורסם

תלוי לאיזו תוצאה אתה רוצה להגיע. אני עושה ברכב שלי תיקוני צבע עם מכחול דק מאוד שקונים בחנויות ציור (מאוד מאוד דק). חלק מהתיקונים שלי יוצאים יפה מאוד, כמעט שאי אפשר לראות אותם וחלק מהתיקונים קצת פחות טובים. תלוי במיקום של התיקון ועד כמה זה מפריע לי בעין. למשל, על תיקון צבע בחלק התחתון של הרכב כתוצאה משפשוף מדרכה אני פחות אשקיע מאשר תיקון בדלת הרכב.

פורסם

אני לא חושב שאני אצליח לעשות תיקון כזה כמו שצריך.. אני מעדיף לשלם, בתקווה שזה יעלה כמה מאות לכמה סריטות ולא כמו לצבוע את האוטו. אבל אין למי לשלם?

פורסם

מצטער לראות שזה קרה גם אצלך, יש לי משהו דומה.

קניתי לא מזמן את המכחולים והזמנתי צבע לתיקונים הקטנים בדלתות, טרם ניסיתי אבל גם לי המליצו לגשת לאחת הסדנאות המוכרות

Opel Adam S 2017

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

במקום לפתוח נושא חדש פשוט אקפיץ את זה.

בן ז*נה כלשהו שלא יודע לחנות ברוורס השאיר לי כמה קילופי צבע בפרונט (ממש שחור כמו בתמונות של פות"ש).

מכירים מישהו שלא ישחט במחיר?

אגב משיטוט בגוגל מצאתי את החברה הזו: http://www.chipex.co.uk יש להם את הצבע שאני מחפש וערכה שלמה שכוללת מברשות, מגבות חומרים וכו'

ואפילו סרטון ביוטיוב שמסביר על אופן הפעולה https://www.youtube.com/watch?v=uzKoYQLcFks

פורסם

לפני שבוע תיקנתי ברכב שלי את הכנף הקדמית,

ניגשתי לטופ קולור שהתאימו לי ספרי צבע בדיוק לפי קוד הצבע של הרכב, קניתי גם מכחול מאוד מאוד עדין וספרי לכה.

התחלתי בלנקות טוב טוב את האזור, ביצעתי את התיקון תוך ריסוס צבע לפקק הספריי, ערבוב טוב לפני, מריחה עם המכחול, המתנה לייבוש. וחזרתי על התיקון שוב איפה שנדרש.

יצא לא רע למען האמת, הרכב שלי כהה כך שלא רואים הבדל גדול אלא אם ממש מסתכלים מקרוב.

בעיקר נהיה לי שקט בראש שאין את הנקודות המעצבנות האלה שצצות להם כשהרכב שטוף למשעי.

שיהיה בהצלחה!

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

חברה, תפתחו עיניים קצת.. יש כאן כבר שבוע בדף הראשי את העבודה של רביב מ- CoolCAr. עשה לי PDR על כל האוטו והג'אנטים. דרך העבודה תלוייה בעומק בשריטה. שריטה רדודה אפשר עם מכחול. שריטות עמוקות אפשר לבחור מכחול אבל רואים את השקע של השריטה או לשייף, למלא בשפכטל עדין, לשייף ולצבוע. יש הבדל קליל בצבע אבל זה נראה הרבה יותר טוב מהשריטה ולא עולה מאות שקלים לכנף או דלת. אפשר לסדר אוטו מלא שריטות בפחות מאלפייה.

פורסם

מאז שפתחתי את השרשור הספיקו לשפשף לי את אותה נקודה שבתמונה עוד פעם, עשיתי תיקוני מכחול בכל מני נקודות ואת האמת כמעט ולא רואים רק אם מתאמצים, לא היה צריך לדעת מה עושים, כל אחד יכול.

היום הייתי בcool car, עם המכונה של הפוליש הוא הוריד בחצי שניה סימנים שאני לא הצלחתי ידנית, עשיתי קצת pdrים גם.. המחירים שלו מאוד מאוד נוחים, אין סיבה לא לקבוע איתו, הרבה מהפגיעות הנפוצות הוא יכול לסדר נורא בקלות. אם למישהו יש מכה גדולה יותר באוטו אז בכלל, זה כל כך קל לסדר את זה שאני לא מבין למה תמיד במפגשים אני רואה מכוניות עם דפיקות כאלה.

פורסם
מאז שפתחתי את השרשור הספיקו לשפשף לי את אותה נקודה שבתמונה עוד פעם, עשיתי תיקוני מכחול בכל מני נקודות ואת האמת כמעט ולא רואים רק אם מתאמצים, לא היה צריך לדעת מה עושים, כל אחד יכול.

היום הייתי בcool car, עם המכונה של הפוליש הוא הוריד בחצי שניה סימנים שאני לא הצלחתי ידנית, עשיתי קצת pdrים גם.. המחירים שלו מאוד מאוד נוחים, אין סיבה לא לקבוע איתו, הרבה מהפגיעות הנפוצות הוא יכול לסדר נורא בקלות. אם למישהו יש מכה גדולה יותר באוטו אז בכלל, זה כל כך קל לסדר את זה שאני לא מבין למה תמיד במפגשים אני רואה מכוניות עם דפיקות כאלה.

תודה, שמחתי להכיר אותך :) ושמח שהצלחתי לעזור קצת

• תוכן חדש...