Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה ג'אז או פיאט גרנדה פונטו

היו כבר בפורום השוואות בין שני הרכבים, אבל עדיין לא ברורות לי כל הנקודות.

דבר ראשון אציג את הדרישות שלי:

1. רכב יד 2, עד 30K

2. ידני

3.חסכוני בדלק

4.מומלץ אמין וטיפולים לא יקרים מידי

5.בטיחותי

6.נוח (יחסית) לנהיגה

בעיקרון השנים שאני מכוון אליהן הן פונטו שנת 2008 +-, ג'אז 2003+-

מבחינת האמינות אני קצת יותר סומך על הג'אז (הונדה אחרי הכל) למרות השנתון הישן יותר שלה, מצד שני אני לא בטוח לגבי העניין של עלות הטיפולים.

בהונדה ג'אז 2003 הטיפולים עדיין יהיו משמעותיים יותר מבחינת מחיר מהפונטו החדשה (2008+)?

עדיין לג'אז בשנתון כזה יש יתרון אמינות על הפונטו, שגם היא לא הכי חדשה אבל יותר חדשה מהג'אז בכמה שנים?

מבחינת נוחות נסיעה, מי מהן לוקחת? (הציפיות שלי לא בשמיים מהבחינה הזאת)

בשתיהן אני מכוון לרכב ידני

תודה!

פורסם

עלות חלפים בהונדה יקרה ואפילו יקרה מאוד.

במקומך הייתי הולך על הגרנדה

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אין פה הרבה מה לחשוב, איפה ההיגיון לרכוש רכב בן 13 במחיר של רכב בן 7?

הגרנדה נחשבת אמינה, תמצא אחת עם היסטוריית טיפולים מסודרת, תמשיך לטפל בה כמו שצריך והכול יהיה בסדר.

היא יותר מודרנית ומאובזרת מהג'אז, יותר בטיחותית, יותר זולה לאחזקה והמחיר שלה ריאלי יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מכיר פונטו לבת זוגתי יש גאז 2003 ומראה אמינות יוצאת דופן

טיפול בסיסי רגיל עולה 500-600 שקל (לא במורשה) אך במוסך מומלץ ומקצועי (גבע בתל אביב)

עברה 130000 ויכולה לעבור בקלות עוד 130000. טיפולים סדירים כל 10000 והכל אמור להיות בסדר!

מה שכן, המנוע של הוישרים הקדמיים קרס פעמיים בשנה. עלות של 60 שקל + עבודה.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...