Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אופנוע אפשר לעשות טיפול בבית (למי שיש מקום) ולא צריך כלים מיוחדים.

שטות.

אני כבר שנים מטפל ברכבים ואופנועים בבית, אין שום הבדל.

יום טוב גם לך

פורסם

1. מה הקשר לארץ?

2. שיתקן את הקלאצים בהקדם, אני אישית, הייתי מעלה את הרכב למכירה מיד אחרי שיוצא מהמוסך כי לרוב לאחר תיקון הסט קלאצים, המכטרוניק מתחיל לגמגם. גם הוא באחריות אבל דחילק, כמה פעמים צריך רכב מודל 2013 להתקע בצד הדרך, להכנס למוסך למספר ימים לתיקון קרדינלי שרק אלוהים הגדול יכול להגיד לך באיזה רמת איכות בוצע התיקון.

בקיצור, לתקן באחריות ולהעיף כמה שיותר מהר וכשהרכב עדיין באחריות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תכניסו אופנוע של סוזוקי או הונדה ותראו כמה עולה טיפול רגיל ואז תגידו תודה שיש לכם אוטו ולא אופנוע' date=' ושם גם מרווח הטיפולים נע בין 4.5-7 אלף ק"מ בדרך כלל.[/quote']

הונדה יקרים מאד לטיפול גם ברכבים.

פורסם (נערך)

טוב חברים.

דוד שלי החליט להחליף רכב, והפעם למשהו אמין וזול יותר להחזקה. החשש הגדול הוא שעוד שנה - שנה וחצי ילכו המצמדים שוב (הבטיחו סט מצמדים משופר) והעלות היא כ 4,000 ש"ח. לא מעוניין ברכב מצ'מפיון. בשבוע הבא נלך לחפש משהו ולשוטט קצת.

רק לשם השוואה. לפני כן היה ברשותו טויוטה קורולה 2007. עלות טיפול קטן 500 ש"ח, גדול 1,000 ש"ח. טיפולים גם בחברה. במשך 4 שנים שהרכב היה ברשותו הוחלף רק פיוז! והרכב מעולם לא נתקע או נדרש להגיע למוסך מעבר לטיפולים שוטפים.

הסיבה שרכש רכב חדש, כי רצה להתקדם ולהנות גם משקט נפשי. כבר עכשיו הוא בדאגות מה יהיה וכולי וזה לא שווה.

מאד מתסכל ומאכזב מרמת האמינות והמחירים המטורפים. אני הייתי מצפה שאת הטיפול הזה יתנו מיוזמתם ללא תשלום או בהנחה משמעותית, כפיצוי על תקלת הגיר. אבל זה נראה שזה לגטימי מבחינתם.

צ'מפיון ככל הנראה הפסידו לקוח.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

מסנן אבקנים? משהו חדש.

מישהו יודע איפה הוא נמצא בלאון החדשה?

אם אני מסרב להחליף אותו במסגרת הטיפול אלא קונה לבד ומחליף, זה פוגע באחריות?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
מסנן אבקנים? משהו חדש.

מישהו יודע איפה הוא נמצא בלאון החדשה?

אם אני מסרב להחליף אותו במסגרת הטיפול אלא קונה לבד ומחליף, זה פוגע באחריות?

מסנן מזגן. במידה והמסנן הוא מסוג מסנן פחם פעיל אז המחיר עשוי להיות 150-200 שקלים.

אתה חייב לבצע את העבודה במוסך. תבדוק שבאמת חייבים להחליף את המסנן בטיפול הקרוב.

איזה כייף לי :)

פורסם
תכניסו אופנוע של סוזוקי או הונדה ותראו כמה עולה טיפול רגיל ואז תגידו תודה שיש לכם אוטו ולא אופנוע' date=' ושם גם מרווח הטיפולים נע בין 4.5-7 אלף ק"מ בדרך כלל.[/quote']

היום התעלת על עצמך ידידי.

בוא גם נגיד תודה שאין לנו משאית ולוו HF עם מנוף,כי שם הטיפולים בכלל בשמיים.

נושא הדיון היה מצמדים שכשלו בק"מ אפסי,וטיפולים במחירים הזויים שעל ידי העושק בטיפולים צ'מפיון ממנים את החלפות המצמדים התכופות במסגרת ה"אחריות"/"אחריות של "רצון טוב""...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)

מה זה מסנן לבקנים ומה זה תוסף למים לשמשות.

אתם קולטים שהם תופרים את זה לכל רכב שנכנס לטיפול , באופן אוטומטי זה כנראה משלם להם את המשכורת של הפקידות,חשמל והוצאות נילוות.

כל עוד העסק עובד, יש מי שמשלם.

פילטר אויר 220 שקל, פילטר שמן 150 שקל... למה מה קרה....

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
מה זה מסנן לבקנים ומה זה תוסף למים לשמשות.

אתם קולטים שהם תופרים את זה לכל רכב שנכנס לטיפול , באופן אוטומטי זה כנראה משלם להם את המשכורת של הפקידות,חשמל והוצאות נילוות.

כל עוד העסק עובד, יש מי שמשלם.

לפי דעתי האישית וללא כוונה לפגוע באיש: לא מבין איך אנשים קונים סיאט טולדו כאילו מה מה עוד לא למדתם...

והעסק ימשיך תמיד לעבוד כי תמיד יהיה מי שישלם.

פורסם
מה זה מסנן לבקנים...

זה הסלקטור המניאק בגנקי שלא נותן לאלי לוזון להכנס.

פורסם (נערך)

מעניין אם היו מחייבים על סעיף: מילוי אבקת חשמל. אם גם אנשים היו עוצמים עיניים ומשלמים.

זה ממש סטארט-אפ.

שמתי לב, שכל דבר ברכב הזה זה 100 שקל עגול יותר בכל חלק נתון, חוץ מטבעת בורג אגן שמן(שייבה). פה לקחו רק 10 שקל יותר, וכמובן להוציא תוספים דמיוניים.

לא פלא שטיפול בסוף יוצא אלף חמש מאות..רכב חדש מעניין מה זה טיפול גדול או טיימינג לא עלינו.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
בשרשור המקביל, ZVIT עשה עכשיו טיפול גדול + טיימינג לייטי דיזל (אולי אפילו יותר זול מבנזין) ויצא עם 5500 ש"ח אחרי הנחה!

• תוכן חדש...