Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, יש לי פיגו 208 גיר ידני שנת 2014 שנקנתה מהחברה לפני שנה. ויחסית אוכלת לי דלק בסביבות ה 1 ל 15.5. אני נוסע מאד רגוע, בודק כול שבוע לחץ אוויר בצמיגים טיפול 15000 עשיתי לפני שבוע. רציתי לדעת אם זה סביר ואם לעוד מישהו יש את האוטו ויכול גם לשתף את חוות דעתו.

פורסם

לי גם יש 208 ידנית כבת שנה, הצריכה עומדת על 17.5 ק"מ לליטר (בממוצע לאורך כ-14,000 ק"מ). הנסיעה שלי במישור החוף, נסיעות מעורבות של עירוני, בין עירוני ומעט פקקים.

מעבר לסגנון הנהיגה, גם לתוואי הנסיעה יש השפעה על צריכת הדלק - נסיעה בפקקים באזור הררי (ירושלים/חיפה) תצרוך משמעותית יותר דלק מנסיעה מישורית ללא פקקים.

פורסם

The box זה אוטו חדש שאמור להיות חסכוני זה אחת הסיבות שקניתי אותו

Foobar 17.5 זה סביר

הלוואי עלי אני נוסע גם משולב קצת בעיר הרוב בנסיעה מחוץ לעיר.

פורסם

למה ציפית?

אם 1/17.5 זה סביר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
The box אני נוסע גם משולב קצת בעיר הרוב בנסיעה מחוץ לעיר.

בתדלוקים שרוב הנסיעה הייתה מחוץ לעיר הגעתי לצריכה של 19.2 ק"מ לליטר, כך שקשה לי להאמין שתגיע לצריכה של 15 ק"מ לליטר בנסיעה שרובה מחוץ לעיר. ייתכן שאתה משייט במהירות גבוהה? לאור הילוך חמישי קצר יחסית (כ-3000 סל"ד ב-100 קמ"ש) ייתכן שנסיעה ב-130 קמ"ש ומעלה תרע משמעותית את צריכת הדלק בנסיעה בין עירונית. אני משייט סביב ה-100-105 קמ"ש בנסיעה בין עירונית.

• תוכן חדש...