Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מנסה לשנות ב-VCDS ברגע שנועלים את הרכב הצופר גם יעבוד(ביפ). (יש לציין התוכנה גרסה 12.12)

[46 - Cent. Conv.]

[Adaptation - 10]

Channel (03 ו- 08)

Adaptation Value (1 = on, 0 = off)

[save]

שיניתי את הנתון ל-1 שזה פעיל, עשיתי שמירה. ניסיתי ולא עובד...פתרונות? עצות?

תודה וערב טוב:wink:

פורסם

בזמנו גם ניסיתי לעשות את זה אצלי, איביזה 2010, ספורט.

משום מה לא עבד לי, לדעתי זה מצריך איזשהו פיצ'ר מיוחד שאין לנו אותו.

פורסם

אני אמשיך לחפש ולנסות, תודה בכל מקרה.

יש לך מושג איך אני עושה שבנעילה החלונות יעלו לבד מבלי ללחוץ עד שיעלו?

פורסם

למיטב ידיעתי האופציה הזו לא קיימת, רק בעזרת השלט או לפני שאתה יוצא מהאוטו לסגור עם הלחצן האוטומטי.

אצלי אני עדיין יכול לסגור אוטומטית בלחיצה אחת גם אחרי שהוצאתי את המפתח מהסוויץ, אני מאמין שגם אצלך.

פורסם

אצלי זה בלחיצה ממושכת עד שהחלון עולה. גם עליה וגם הורדה של החלונות.

מעניין כי ראיתי שכן הצליחו לעשות ביפ בנעילה וגם הרמת שמשות וגם שהמראות יירדו מטה ברוורס(לזה צריך הוסיף מודול ברכב)

פורסם

חלק מהאופציות תלויות במודול הבקרה המותקן ברכב לכן לא תמיד ניתן לבצע שינויים שאתה רואה בחו"ל.

בקשר לחלונות הייצרן ביטל את האפשרות של ההעלאה אוטומטית בדגמי גולף החל משנת 2007.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממה שראיתי בפורומים בחו"ל, ביפ בנעילה דורש צופר נוסף שאינו מותקן ברוב הרכבים ולכן זה לא עובד. מראות רברס דורש בוודאות מודול מיוחד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

טוב אז ככה חברים.. אחרי בדיקה מעמיקה יותר וניסיון... זה עובד:wink:

Cent. Conv

Adaptation

ולאחר מכן כמו בתמונה לסמן בשניהם בנתון 1

הצופר עובד ביפ בפתיחה ובנעילה

ללא שם.jpg

• תוכן חדש...