Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אשמח לדעת אם מישהו שמע על הוראה חדשה של משרד התחבורה שאוסרת על היבואנים להתקין מרים שמשות אוטומטיים בעת נעילת הרכב?

עשיתי את הבדיקה אצל כמה יבואנים ואצל כולם קיבלתי את אותה התשובה, שהם הפסיקו להתקין את זה במידה והרכב לא מגיע עם זה מקורי מהמפעל, זו ההוראה שהם קיבלו ואין מה לעשות עם זהף חוץ מללכת למתקין פרטי ולהתקין אצלו באופן פרטי.

מישהו שמע על זה משהו?

תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב רומסטר שנקנה לפני כשלוש שנים אותו דבר, לא קיים גם הגדרה במחשב הרכב למרות שפאביה יותר ישנה ממנו הדבר היה קיים.

להבנתי הדבר נובע מכך שילדים נשכחו בתוך רכבים נעולים עם חלונות סגורים.

פורסם

במילה אחת? כסת"ח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במיקרה ניקלעתי לחנות יבואן (קיה) ושם האזנתי לשיחה בדיוק בנושא הזה.המוכר הסביר ללקוחה שהרכב לא מגיע עם מרימי שמשות אוטומטיים .משרד התחבורה אוסר עליהם.

ההיגיון?-שמשרד התחבורה ינמק .זה ניראה הזוי שמעתה יאסרו כך.

פורסם

מה שמקורי בשלט מהיצרן זה לא בדיוק אוטומטי אלא דורש לחיצה רצופה של שתי שניות על הנעילה. מה הבעיה שלהם עם זה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

ממה שקראתי, הרעיון הוא שהסגירה מחייבת את הנהג להסתכל על הרכב בגלל שצריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור עד שהחלונות נסגרים. כך מקווים שהנהג יזכר בתינוק שנשאר במושב האחורי. זאת בניגוד להרמה אוטומטית שאינה מחייבת הצצה על הרכב.

לא יודע אם משרד התחבורה מעורב אבל זה נשמע לי רעיון לא רע שייתכן ויציל נפש אחת או יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתמול הייתי בסוכנות של רנו, שם דווקא עולה אוטומטי בלחיצה על השלט או לחיצה כפולה על ידית הרכב. באמת אמר לי שהתרחקות עם השלט תנעל את הרכב אבל לא תרים את החלונות :?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
מה שמקורי בשלט מהיצרן זה לא בדיוק אוטומטי אלא דורש לחיצה רצופה של שתי שניות על הנעילה. מה הבעיה שלהם עם זה ?

לא נכון.

ברכבי פורד, נעילה של הרכב מעלה את השמשות אוטומטי ללא לחיצה ארוכה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כנראה תלוי איזה ותלוי איזו שנה. יש לי פוקוס 2008 והמצב הוא כמו שתיארתי.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

לא נכון.

בדגמי גולף דור 5 אשר נמכרו עד סוף 2006 בערך ניתן לעלות את החלונות בלחיצה אחת על השלט וזה הגיע מקורי מהייצרן. בדגמים מאוחרים יותר הייצרן ביטל את האפשרות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מקבל ההבהרה.

כמו שאתה בעצמך אומר, כבר לא מעט שנים יש מרים שמשות מקורי שדורש לחיצה ארוכה. למיטב הבנתי הפונקציה ניתנת לביטול או הפעלה באמצעות סורק עם תוכנה של היצרן.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

לא יודע מה קורה עכשיו, אולי מדובר בהוראה טריה, אבל ספלאש בת שנה וחצי הגיעה עם מרימי שמשות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
לא נכון.

בדגמי גולף דור 5 אשר נמכרו עד סוף 2006 בערך ניתן לעלות את החלונות בלחיצה אחת על השלט וזה הגיע מקורי מהייצרן. בדגמים מאוחרים יותר הייצרן ביטל את האפשרות.

בדגמי גולף משנת 2007 ומעלה אין מרים שמשות בכלל או שצריך לחיצה כפולה או משהו כזה?

• תוכן חדש...