Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי בגולף שלך לחיצה ארוכה על השלט צריכה לעלות את החלון. או קידוד מחדש של המחשב בכדי לאפשר את האופציה הזו.

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הם הפסיקו להתקין את זה במידה והרכב לא מגיע עם זה מקורי מהמפעל, זו ההוראה שהם קיבלו ואין מה לעשות עם זהף חוץ מללכת למתקין פרטי ולהתקין אצלו באופן פרטי.

יש פה משהו שאני לא מבין.

היום יצרני הרכב ברובם המוחלט לא מאפשרים מרים שמשות אוטומטי בלחיצה אחת.

נניח משרד התחבורה החליט ליישר קו איתם ואסר התקנה של מרימי שמשות על יד היבואנים.

יפה.

אבל אם כבר, מדוע לא לעשות את העבודה כמו שצריך ולאסור את זה לגמרי?

אם עדיין אפשר להתקין אצל מתקין פרטי, אז מה הטעם באיסור הזה?

פורסם

יש היום מנגנונים שסוגרים את החלונות דרך דרך ממשק ה obd של הרכב, מה שאומר שלא עוקפים את המנגנון ההרמה ובעצם הסגירה והפיקוד מתבצע בפועל דרך ממשק המקורי של הרכב, מה שלא מבטל את האופציה של הפסקת סגירה במידה ויש אצבעות/מכשול בדרך בזמן הסגירה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מותרת התקנת מרים שמשות שכוללת פונקציית אנטי-טרפ (מזהה מכשול בזמן הרמת השמשה ומפסיקה את הפעולה של ההרמה מיידית).

פורסם

והיא לרוב מותקנת כאן בארץ (לא מגיע מקורי מהיצרן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מותרת התקנת מרים שמשות שכוללת פונקציית אנטי-טרפ (מזהה מכשול בזמן הרמת השמשה ומפסיקה את הפעולה של ההרמה מיידית).

הפונקציה אנטי-טרפ זה דבר בסיסי בכול רכב לא ?

בכול רכב שהיה לי החל משנת 1995 עם חלונות חשמליים הייתה הפונקציה אנטי-טרפ או FLI אשר מגלגלת את החלון כלפי מטה אם השמשה נתקלה במכשול בזמן הרמת השמשה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...