Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הינו קורולה 2004 1.6, לפני 700 ק"מ בערך פתחו לי ראש מנוע והחליפו רינגים+החלפת ממיר קטליטי, לפני כמה ימים מדדתי שמן ושמתי לב ששמו לי יותר מדי(נגיד 2-3 ס"מ מעל המקסימום), האם לאחר ראש מנוע יש צורך מסויים לשים יותר שמן או שצריך לרוקן?

פורסם

סתאם שאלה: אתה מטפל במוסך מורשה טויוטה?

שלום לכולם,

הרכב הינו קורולה 2004 1.6, לפני 700 ק"מ בערך פתחו לי ראש מנוע והחליפו רינגים+החלפת ממיר קטליטי, לפני כמה ימים מדדתי שמן ושמתי לב ששמו לי יותר מדי(נגיד 2-3 ס"מ מעל המקסימום), האם לאחר ראש מנוע יש צורך מסויים לשים יותר שמן או שצריך לרוקן?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כן בטח אמרו לי בסביבות 600 קמ לנסוע קצת לאט ולא לאמץ מנוע אתה ממליץ על יותר? אני אישיץ עושה 1000 הרצה לכל מקרה. משתדל לא לעבור 3.5 4 סיבובי מנוע

פורסם
שלום לכולם,

בצע בדיקת מפלס לאחר דימום מנוע והמתנה של 15 דקות ותן צילום של המדיד שנראה כמה יש יותר.

פורסם
עודף שמן במנוע בכל מקרה אינו מומלץ.

ניתן לרוקן בעזרת משאבה מיוחדת עם צינורית, ללא פתיחת הבורג של אגן השמן.

משאבה מיוחדת = מזרק ורצוי גדול.

פורסם

תן לאוטו לעמוד כמה שעות שהשמן מטפטף חזרה לאגן מצינור המדידה. תתייחס לאחר מכן למדידה הראשונה ללא ניגוב המדיד והחזרתו. זו דעתי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בקיצור..יותר מידי שמן ועוד מוסך שכניראה עשה זאת בשוגג. טעויות קורות. חזור למוסך שיבצע ריקון לרמה הנידרשת כי אם תבצע זאת בעצמך וייקרה משהו גם אם הוא קשור לתיקון שנעשה אתה עלול לשאת באחריות ולא המוסך.

• תוכן חדש...